Szerintetek mi a legjobb a gyakorikerdesek.hu-ban?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 10:46
11/19 anonim válasza:
en nagyon jokat szoktam rohogni, vannak olyan kerdesek, meg valaszok...azt viszont nem szeretem, hogy sokx nem tudom abbahagyni a bongeszest. mondom magamnak, h mar csak egy kerdest nezek meg max, de aztan megint latok vmi vicceset/erdekeset, es tovabb nezelodom. es igy megy el a fel napom....:-)
13/19 anonim válasza:
Szerintem is a névtelenség, hisz a kínos kérdéseket is meg merjük kérdezni.
14/19 anonim válasza:
hát igen, a névtelenség, mivel AMIT MÁSHOL NEM MERTÉL... ITT MEGKÉRDEZHETED!
ez az új módszer, hogy névvel írsz, az magán dolog. de van valaki, akit szinte minden kérdésnél válaszol /névvel/. de persze csak hasznosakat :)
15/19 anonim válasza:
Sok problémámra választ kapok,mielőtt az igazán problémává válna.Jó előre felkészülhetek a jövőmre,hogy nekem is hasonló lesz,mint egy xy kérdezőnek.Sok problémát látok,és megértem,hogy sokszor más problémája pitiáner az enyémhez képest,de gyakran előfordul az is,hogy más problémájához az enyém pitiáner.
16/19 anonim válasza:
az hogy vannak nagyon buta emberek és nagyon ki lehet röhögni őket!
Jah meg egyes témakörök amin tényleg csak röhögni lehet!
17/19 anonim válasza:
Az emberi hülyeség határtalan. =)
19/19 anonim válasza:
szerintem az a legjobb a gyakorikerdesek.hu -ban hogy mindenki nőgyogyászatnak hiszi xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!