Mit kezdenek egy olyan felhasználóval a moderátorok, aki ahányszor törlik a kötekedő hozzászólását, mindig újból visszaírja?
Figyelt kérdés
2018. dec. 20. 23:55
1/16 anonim válasza:
Szerintem egy ido utan ez kitiltast von maga utan. Eloszor csak par napra, aztan talan vegleg.
2/16 anonim válasza:
Meg lehet vonni a hozzászólási jogát is.
3/16 anonim válasza:
Először korlátozzák a válasz lehetőségét, aztán ha továbbra is problémás a magatartása, akkor kitiltással honorálják a felhasználó stílusát.
4/16 anonim válasza:
Na jó, de aki nagyon "trollkodni" akar, akkor az csinál új felhasználót, majd ha IP alapján tiltják, akkor VPN, stb...
5/16 anonim válasza:
Ahhoz már nagyon elszántnak kell lenni, hogy így is megérje.
Persze nem mindegy, hogy milyen gyorsan tiltják ki, ill. kitiltják-e egyáltalán.
6/16 anonim válasza:
Vpn? Az jó erre? Jó tudni! Köszönöm szépen az infót!
9/16 anonim válasza:
Moderátorfüggő is, mert pl: én egyszer enyhén kritizáltam az oldalt, azonmód repült az instant BAN most meg masszívan szidtam az oldalt meg a moderátorokat, meg szándékosan súlyosan megszegtem a szabályzatot 3x (!) de csak a válaszaimat törölték, és még mindig itt vagyok...
SAJNOS...
10/16 anonim válasza:
Nekem most már olyanokat törölnek, ha egy keresztény íráshoz oda merek írni olyat, ami nem keresztény.
Semmi sértő vagy hasonló nincs benne.
Ugyanakkor olyan gyalázkodások megmaradnak, a jelentések ellenére, hogy ihajla!
Arra azt írják, hogy a véleményszabadság miatt nem törlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!