Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nagyon lecsúszott az átlag...

Nagyon lecsúszott az átlag %-om. (57) Hogy tudnám növelni?

Figyelt kérdés

2018. okt. 28. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Jobb jegyekkel?
2018. okt. 28. 21:36
 2/9 A kérdező kommentje:

Looool nem erről beszélek...

A válasziró 57%ban hasznos válaszokat ad.

Erről!

2018. okt. 28. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Menj vissza régi kérdésekhez, amit már nem fognak pontozni, és ami már 100%ba hasznos, és pontozz fel rengeteget. Valamennyit emelni fog.

Meg ha ennyire érdekel, akkor mindenhova olyat kommentelj, amivel a többség egyetért.

2018. okt. 28. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Adj hasznos válaszokat.
2018. okt. 28. 23:28
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Ne add fel az elveidet holmi százalékokért:) Jó, mondjuk én is hiú vagyok, és szoktam nézni:D De nem ez a mérvadó, csak mellékesen, érdekesség-képpen nézem:) És nem méregetem-hasonlítgatom magam másokkal:) Csak érdekességként kezelem:) Én néha meglep, amikor változik a százalékom, bármilyen irányba is történik akár föl, akár le:)
2018. okt. 28. 23:39
 6/9 anonim ***** válasza:
34%

*Amúgy szerintem azzal tudsz a legjobban segíteni, ha belülről, őszintén válaszolsz; mert Isten benne van mindannyiunkban, és ha rá hallgatunk, ha tehát hallgatunk befelé, akkor az tök jó:)

Nem lakozik Isten kézzel csinált templomokban, bennünk van:)

Mind istenek vunk, a Fenségesnek fiai mindahányan:)

Ezek meg ilyen Bibliás-féle idézet-dolgok:)

2018. okt. 28. 23:41
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
*meg pl eredetileg állítólag Istenen , az Atyán kívül nem volt semmi, és akkor csak úgy tudott teremteni, hogyha el kezdte saját magát felosztani. Valaki ide szokta kapcsolni az ősrobbanást:) Volt egy nagy valami, és abból lett sok kisebb valami:) (Bocsi,mégegy:))
2018. okt. 28. 23:42
 8/9 anonim ***** válasza:
75%

Nyalni kell!

Olyanokat kell írni, ami sok embernek tetszik, és olyan helyekre, ahol nem pontoznak le. Kerüld a politikát, a vallást, és minden olyan fórumot, ahol vita van.

Ne írj semmi olyat, ami nem tetszik az embereknek.

Amúgy ez szerinted megéri?

2018. okt. 29. 02:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

1.

Ne minden kategóriában válaszolj.

Pl az állatok; kutyák kategóriába minden komment le van pontozva. :D Ott az alapján megy, hogy minden felhasználó önmagát gondolja tökéletes gazdinak és amit más csinál az állatkínzás... illetve az a fotelos állatvéfők székhelye. Tehát ha pl felteszik a kérdést, hogy mit adsz enni a kutyádnak és beírod, hpgy Royal Canin-t, akkor, hiába írtál a kérdésre választ, a sok Royal Canin ellenesek lepontoznak.

Ahol észrevettem még ezt, az az önismeret.

Mielőtt válaszolsz, böngészd át kedvenc kategóriáid, hogy a válaszok mennyire hasznosak (nem a válaszolók, hanem az adott válaszuk) és mennyire írtak értelmes dolgot. Akkor már ki is lőheted ezt, hogy hova nem érdemes írnod.

2.

Pontozz fel embereket; ugyanis az is kicsit beleszámít a válaszod hasznosságának százalékába (erről valahol ír is a gyakori)

3.

Ha eszedbe jut gy kérdésről egy sztori, akkor próbáld bemutatni, a kérdéshez miért volt releváns és mit vonhat le a válaszoló, a sztoridból kiindulva neki mit kéne tennie.

4.

A válaszaidat ne egy 5 oldalas regényben fogalmazd meg. legyen tömör, de lényegretörő, ha megoldható.

5.

Ne fejtsd ki a személyes véleményed a kérdésről. Illetve ne tanácsolgass helyette mást. Hiába segítő szándékkal írod, nem konkrétan a kérdésre adsz vele választ.

6.

Ne állj le kötekedni a válaszolókkal. Volt pl egy 32%-os aki a kérdésekre nem reagált, csak a válaszokból emelt ki részleteket és írta ée, hogy ez miért ökörség. Nem meglepő, hogy minden kommentárja le volt pontozva. :D

- - -

Most ezek jutottak eszembe amik egyrészt segíthetnek, hogy ne nyomják a kommentjeidnél a piros kezet, másrészt, hogy garantált zöld pacsikat kaoj :)

2018. okt. 30. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!