Amikor nevekről kérdeznek vagy névötleteket kérnek babáknak, akkor mi ez a sok lepontozás?
Egyáltalán mi értelme ezeknek a százalékoknak a válaszadóknál?
Egyértelmű, hogy néhány nagyokos brahiból lepontoz mindenkit, láttam már itt olyat, aki tök értelmes és hasznos válaszokat adott, mégis csak valami 30% körül volt.
Egyáltalán nem tükrözi a valóságot! Jó lenne, ha megszüntetnék.
Amúgy mitől hasznosabb egyik kisbaba neve a másiknál? :D Ezt sose értettem!
Ez leginkább a kutyás, család(gyerek-szülő) és itt, ebben a kategóriában jellemző. Van egy söröm rá, unatkozó nők csinalják. Egyszerű féltékenység mások
'sikerére'
"Hasznos számodra ez a válasz? "
Számára nem hasznos. :) Szerintem csak a kérdezőnek kéne értékelni
Sajna kb minden kérdés erről szól..
Tetszik - nem tetszikként használják őket.
Pedig arra valók, hogy értékeljük a válasz hasznosságát, de a szövegértés nem mindenkinek megy. Illetve sokan idejárnak levezetni a frusztráltságukat.
(Ez már csak az örökös lepontozóknak szól:
Hogy a példánál maradjak, adott egy kérdés:
Melyik fiú név tetszik a legjobban? És én azt mondon Krisztián, akkor az a válasz hasznos, vagyis zöld, mert a kérdésre válaszoltam, akkor is ha szerinted a Béla sokkal szebb. De ha azt írom, hogy nagyon szeretem a paprikát és az uborkát, akkor az nem hasznos, vagyis piros, mert a válaszomnak köze sem volt a kérdéshez.)
Én időszakosan járok erre az oldalra. Évente egyszer rákapok, és mindig az aktuálisan engem foglalkoztató kategóriát olvasom. Most kismamaként értelemszerűen ezt.
És számomra egészen elképesztő, ami itt megy...
A többség ide jön trollkodni és levezetni a feszkót, mert itt arc nélkül lehet másokat oltogatni, vagy ha még ahhoz is gyáva, akkor megy a piros kéz. Dedó!
Akkor is megszüntetném ezt a toplistát a százalékokkal együtt, mert nem a valóságot tükrözi egyáltalán.
Bizony én is megszüntetném ezt a pontozási rendszert.
10 éve szinte még kamaszként tévedtem az oldalra először. Akkor a kamaszok által feltett kérdéseket olvastam. És bizony, ott aztán tudnak sok butaságot kérdezni. (Mint anno a Bravo újságban, ha emlékeztek.. :D) De emlékszem hogy alig használta valaki ezeket a kezeket. Akkor sem ha normális válasz érkezett és akkor sem ha valaki kioktató volt.
Jó sokáig megvolt a 100%-om, pedig nagyon sok kérdésre válaszolgattam a nyári szünetben.
De akkor ez még nem volt divat.
Most viszont.. amióta ide járok az empatikus, értékeket átadó édesanyákhoz, na azóta vagy 10%-al vagyok rosszabb.. :D
És igen.. valaki említette az állatok kategóriát. Igen az is ilyen. Messzire el is kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!