Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Amikor nevekről kérdeznek...

Amikor nevekről kérdeznek vagy névötleteket kérnek babáknak, akkor mi ez a sok lepontozás?

Figyelt kérdés

Egyáltalán mi értelme ezeknek a százalékoknak a válaszadóknál?

Egyértelmű, hogy néhány nagyokos brahiból lepontoz mindenkit, láttam már itt olyat, aki tök értelmes és hasznos válaszokat adott, mégis csak valami 30% körül volt.

Egyáltalán nem tükrözi a valóságot! Jó lenne, ha megszüntetnék.

Amúgy mitől hasznosabb egyik kisbaba neve a másiknál? :D Ezt sose értettem!

2018. júl. 19. 08:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
A többség nem azt nézi, hogy haszhnos e a válasz, hanem azt hogy neki tetszik e. Pl a ti milyen nevet adnátok a lányotoknak kérdésre 100% hasznos ha azt írom, Eudoxia, de mivel ez kb senkinek nem tetszik, a válasz 0% lesz.
2018. júl. 19. 09:51
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Ez leginkább a kutyás, család(gyerek-szülő) és itt, ebben a kategóriában jellemző. Van egy söröm rá, unatkozó nők csinalják. Egyszerű féltékenység mások

'sikerére'

2018. júl. 19. 09:51
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

"Hasznos számodra ez a válasz? "

Számára nem hasznos. :) Szerintem csak a kérdezőnek kéne értékelni

2018. júl. 19. 09:59
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Sajna kb minden kérdés erről szól..

Tetszik - nem tetszikként használják őket.

Pedig arra valók, hogy értékeljük a válasz hasznosságát, de a szövegértés nem mindenkinek megy. Illetve sokan idejárnak levezetni a frusztráltságukat.

(Ez már csak az örökös lepontozóknak szól:

Hogy a példánál maradjak, adott egy kérdés:

Melyik fiú név tetszik a legjobban? És én azt mondon Krisztián, akkor az a válasz hasznos, vagyis zöld, mert a kérdésre válaszoltam, akkor is ha szerinted a Béla sokkal szebb. De ha azt írom, hogy nagyon szeretem a paprikát és az uborkát, akkor az nem hasznos, vagyis piros, mert a válaszomnak köze sem volt a kérdéshez.)

Én időszakosan járok erre az oldalra. Évente egyszer rákapok, és mindig az aktuálisan engem foglalkoztató kategóriát olvasom. Most kismamaként értelemszerűen ezt.

És számomra egészen elképesztő, ami itt megy...

2018. júl. 19. 10:30
 15/18 A kérdező kommentje:

A többség ide jön trollkodni és levezetni a feszkót, mert itt arc nélkül lehet másokat oltogatni, vagy ha még ahhoz is gyáva, akkor megy a piros kéz. Dedó!

Akkor is megszüntetném ezt a toplistát a százalékokkal együtt, mert nem a valóságot tükrözi egyáltalán.

2018. júl. 19. 11:10
 16/18 anonim ***** válasza:
73%

Bizony én is megszüntetném ezt a pontozási rendszert.

10 éve szinte még kamaszként tévedtem az oldalra először. Akkor a kamaszok által feltett kérdéseket olvastam. És bizony, ott aztán tudnak sok butaságot kérdezni. (Mint anno a Bravo újságban, ha emlékeztek.. :D) De emlékszem hogy alig használta valaki ezeket a kezeket. Akkor sem ha normális válasz érkezett és akkor sem ha valaki kioktató volt.

Jó sokáig megvolt a 100%-om, pedig nagyon sok kérdésre válaszolgattam a nyári szünetben.

De akkor ez még nem volt divat.

Most viszont.. amióta ide járok az empatikus, értékeket átadó édesanyákhoz, na azóta vagy 10%-al vagyok rosszabb.. :D

És igen.. valaki említette az állatok kategóriát. Igen az is ilyen. Messzire el is kerülöm.

2018. júl. 19. 11:18
 17/18 anonim válasza:
72%
Figyelj, volt egy topic, ahol azt pontozgatták le hogy a válaszoló gyereke rossz evő, vagy jó evő :D Akkor szerinted?? Én már nem lepődök meg semmin.
2018. júl. 19. 11:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezt én sem teljesen értem. Az ember segített a kérdezőnek egy névvel vagy nem? Szerintem a toplista mellett be kellene vezetni egy szégyenlistát is, amin a legrosszabb zöld/piros arányúak szerepelnének (tehát azok, akik nagyon sok pirosat adtak, de emellé nagyon kevés zöldet is). Habár nem tudom, lehet, hogy egyesek azt is dicsőségnek tartanák.
2018. aug. 3. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!