Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Van olyan hogy valaki 0%ban...

Van olyan hogy valaki 0%ban ad hasznos választ?

Figyelt kérdés
Van egy % alatt amikor kitiltják az illetőt vagy nincs határ, lehet akár nulla % is?
2018. júl. 17. 06:25
 1/5 A kérdező kommentje:
épp ezért érdekel, nincs kedvem megvárni amíg kiderül :D
2018. júl. 17. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs határ. Sok hasznos választ is lepontozhatnak. Például a politika, tudomány témakörökben, ha valaki nem ért egyet, már nyomja is a lefele gombot, így könnyen lehet elérni alacsony százalékot. Ha objektív lenne minden értékelés, akkor jogos lenne a tiltás, de itt bárki leértékelhet bárkit, ilyen alapon kizárt, hogy tiltás járhat alacsony százalékért.
2018. júl. 17. 22:50
 3/5 A kérdező kommentje:
jogos, köszi a választ :D
2018. júl. 18. 12:06
 4/5 anonim válasza:

Igen, de csak sok, és nem objektív válasszal. A válasz alatt vannak kezek.

Zöld - hasznos

Kék - félig hasznos

Piros - nem hasznos.

Ha 2 zöld kéz, akkor 100%-ban hasznos. Ha 2 kék kéz, akkor 50%-ban hasznos. Ha 2 piros kéz, akkor 0%-ban hasznos.

2018. júl. 22. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem amikor regisztráltam, valamiért komolyan -1, tehát minusz egy százalékot jelzett ki:D Meg is lepődtem:D:D
2018. júl. 24. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!