Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért kell várni fél percet...

Miért kell várni fél percet üzenetküldések között?

Figyelt kérdés
Nem értem, mi célja van ennek. A fórumokon értem, hogy ne lehessen floodolni, de üzeneteknél úgyis azt tilt le az ember, akit akar. Akkor meg?
2018. máj. 16. 00:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy legyen időd nézegetni a reklámokat.
2018. máj. 16. 05:10
 2/5 Egy ork ***** válasza:
Gondoltál már arra, milyen lenne ha egy 6e29af8c19afd3b2 nevű felhasználó naponta egy vírusoldal linkjét küldözgetné neked privát üzenetben? És ugyanezt csinálná mással is, mindennap? Na, hát egyrészt ezért. Fél perc késéssel már nem tud spammelni.
2018. máj. 16. 12:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Visszautalnék arra, amit a magyarázatnál már írtam: erre találták ki a "nem kérek tőle üzeneteket" - gombot.
2018. máj. 16. 12:11
 4/5 Egy ork ***** válasza:
És, ha minden nap más bot felhasználó ír, akkor is folyamatosan letiltogatnád? Inkább megelőzik az ilyesmi létrejövetelét, kevesebb fejfájás nekik is, és neked is..
2018. máj. 16. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg azért, mert másfajta spamszűrőjük nincs. És mivel nem fejlesztik már az oldalt, így nem tudnak modern eszközökhöz nyúlni.
2018. máj. 16. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!