Kik pontozzák le és miért az értelmes válaszokat?
Figyelt kérdés
Az olyan válaszokat amik amúgy 'hasznosak', és a kérdésre válaszolnak2018. márc. 2. 18:11
1/8 anonim válasza:
Unatkozó, vagy bosszúszomjas emberek akik azzal vezetik le a feszültséget hogy az őket ért lepontozást az összes többi felhasználón bosszulják meg. Magyar mentalitás: "ha nekem nem lehet igazam, másnak se legyen".
2/8 anonim válasza:
Sokáig 90% környékén álltam, aztán elkezdtem a politikai kategóriába is írni... :)
3/8 anonim válasza:
Az értelmes válaszokat értelmes ember nem pontoz le akkor sem, ha nem ért egyet a válaszolóval.
Értelmetlennek pedig az értelmes válasz kínai, tehát lepontozza, mert ő nem érti.
4/8 anonim válasza:
Ez a politikai rovatban van jelen leginkább. Jobb és bal oldal harca. Én is szeretek ott nézelődni. Egyre lejjebb megy a százalékom.
6/8 anonim válasza:
Sajnos különböző elmebetegek is sokszor itt vezetik le az indulataikat.
Mondjuk annál jobb, mintha az utcán menne oda hozzád, és köpne le, vagy karmolna össze. Volt ilyen ember, intézetben.
8/8 anonim válasza:
Amúgy érdekes, hogy a szemem is rááll a 100%-os, vagy ahhoz közeli válaszokra, a többin egyszerűen átgörgetek. Bár sokszor ez be is jön. Aki tényleg jó és hasznos választ ír, azt úgy sem pontozza le mindenki és magas százalékot fog kapni.
De, hogy kik pontoznak le és miért.. Fogalmam sincs. Ha jó tartalmat teszel ki azt már csak szubjektíven lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!