Ha itt az oldalon keresztül küld nekem valaki e-mailt, meg tudom nézni, hogy melyik válaszommal kapcsolatban írta?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 10:14
1/4 anonim válasza:
Nem. Ha nem írja bele, vagy a tárgyba akkor nem. Sokszor lövésem sincs mit akar az illető a kétszavas levéllel.
2/4 A kérdező kommentje:
Engem meg elküldött a kVrva anyámba és fogalmam sincs, hogy miért :D
2010. jún. 7. 10:45
3/4 anonim válasza:
engem dettó :D de válaszoltam neki, de nem hiszem hogy megkapta,mert a feladó csak krix krax volt,semmi mail cím, a krix krax címzettnek válaszoltam
4/4 anonim válasza:
Óóóóó, engem is sokszor küldtek már el... :P Csak néha nem tudják, hogy az itteni felhasználónevük megjelenik ott nekem a feladónál... És többnyire például becenév vagy rendes név az itteni felhasználónév. És az alapján lehet körülnézni pl iwiwen, és nem konkrétan, csak visszaírni, hogy "látlak". Na akkor alábbhagy az anyázási kedv.
Mondjuk volt már olyan is, hogy egy témában (politikai) anyázásból indulva elég értelmes levelezgetést folytattam egy másik felhasználóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!