Aki szellemek létezésével kapcsolatban ír ki kérdést miért árasszák el bunkó válaszokkal?
Figyelt kérdés
tipikus eset hogy "hülye vagy szellemek nem léteznek"2011. máj. 6. 21:48
1/7 anonim válasza:
Azért, mert a mai materialista világban sajnos alig hisznek a szellemekben s olyan dolgokban, amiket nem látnak. Tehát én azt ajánlom, ha ezzel kapcsolatos kérdésed van, kérdezd meg máshol, mert itt nehezen fogsz kapni normális választ. Bár ha valami kérdésed van ezotériával, okkultizmussal kapcsolatban, írhatsz egy privit is, s megbeszéljük. :)
Üdv: KB
2/7 anonim válasza:
Mert a szellemek létezését még senki nem bizonyította be. Vannak,akik hisznek benne,de semmilyen bizonyítékot nem tudnak felmutatni.
Sok embert irritál,hogy sokan még a középkorban élnek.
3/7 A kérdező kommentje:
KB! Privit elküldtem.
2011. máj. 6. 22:02
5/7 anonim válasza:
ha valaki bunkó, akkor jelentsd a stoptábla gombbal a moderátoroknak. én mostanában jelenteni szoktam a bunkókat, és mindig letörlik a válaszaikat :) ;) tényleg nagyon zavaró...
7/7 Vree válasza:
Aki szellemet lát, attól is elvárható, hogy kritikusan gondolkozzon. De nehéz komolyan venni olyan témákat, amiben valaki első reakciója egy nemegészen-szokványos esetre, hogy természetfölötti magyarázatot kere rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!