Más is van itt aki már szinte csak röhögni jár egyes témákba?
Az a baj, hogy én kínomban szoktam röhögni.
TÉNYLEG ennyire idióta kezd lenni az emberiség?
Megértünk a kipusztulásra.
#1 egyetértek ,minden gamer csak világítson, lehetőleg zölden vagy pirosan :D
Jó beismerem nekem is vannak " gamer cuccaim" :D
Én egy ideig próbáltam segíteni , az tini témákban, mert szörnyű látni , hogy miket tanácsolnak egymásnak a gyerekek de feladtam. Egybk szerintem nagyon káros, hogy pl külön van szedve a felnőtt és a tini párkapcsolat témakör...
De Egybk igen, politika, ezo stb szoktam nézegetni , jókat lehet derülni egy némelyik kérdésen/válaszon.
Mondjuk ami szomorú még a kisállat kategória, szinte naponta van kérdés hogy
-tarthatom a hörcsögöm/egerem/patkányom egy 20x30-as akváriumban? az állatkereskedésben azt mondták belefér
-miért terhes a kisállatom? a kereskedésben azt mondták testvérek nem párzanak
-tengerimalacot tarthatok nyuszival/hörcösggel/egérrel/deguval/anyámmal?
-tenyésztő vagyok, [teljesen alap kérdés amit tenyésztőnek tudnia kéne]
és a kedvencem:
-az állatkám 3 napja nem eszik nem mozog és rothadó szaga van, mit csináljak? VIDD ORVOSHOZ B+
Pl. itt van ez a kérdés.: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Most, komolyan, a lakcímem, nevem, esetleg más nem érdekli még a Kérdezőt? Aki nem mellesleg feldobta ezt a kérdést, majd eltűnt, a sok jó felhasználó, meg komolyan válaszol neki... Ha valami humorosabbat, de választ tartalmazót írok alá, azt töröltetik és engem, meg tilt a rendszer egyszer csak, mert egy komolytalan kérdésre nem voltam hajlandó teljesen precízen válaszolni.
Mióta van olyan szabály, hogy pontosan, csak a kérdező által kért válasz formájában szabad válaszolni?
Mert szerintem ilyen nincs és ezért törölni, egyébként a kérdésre részben -esetleg frappánsan és udvariasan- válaszoló válaszokat, túlzás. Aztán embereket emiatt tiltanak, az oldal látogatottsága, meg esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!