Hogy lehetek a gyakorikérdéseken moderátor?
Figyelt kérdés
Leírnád a feltételeket, lehetőségeket, akinek van benne tapasztalása?2010. máj. 31. 20:43
11/14 anonim válasza:
"Valószínűleg.
Én most is mod, illetve admin vagyok egy oldalon, mi is úgy választunk újat, hogy figyeljük a munkáját, hozzászólásait, nagyjából megismerjük a személyiségét, és azokkal, akik alkalmasak rá, felvesszük a kapcsolatot."
Hasonló a helyzet nálam is. Ahol én vagyok admin, ott abszolút semmit sem fizetnek.
Szóval ne a lóvé miatt akarj admin lenni.
12/14 anonim válasza:
Mi sem kapunk pénzt de ezt az elején tisztázták is, az oldal maga is nonprofit, viszont ezt egy cég üzemelteti, nem magánember, így gondolom itt valamennyi pénzt kapnak érte, de ha belegondolunk a hekkerek is biztosan azért élnek - jobb esetben - aébérletben, mert jól keresnek.
13/14 anonim válasza:
Érdekes a hasonlatod a hackerek és a moderátorok között. Mellesleg szerintem a nagy részük nem albérletben lakik, hanem ott, ahol a szüleik. Mert még a komoly hackerek is általában 20 év alattiak, akiknek ritkán van saját lakásuk. És persze nem a saját internetjüket használják a mókára, de hát ez már más kérdés.
14/14 anonim válasza:
Most komolyan...Tèged tisztelt kèrdező,gyerekkorodban mindenki bántott az iskolában???😅😅 Mert ez a Gyakori Fórum a leg inkorrektebb,Antidemokratikusabb,Fasisztább,Rasszistább,Homofób leg igazságtalanabb fórum a világon! Ide csakis kizárólag mikro pènisszel rendelkező,elnyomott nyomorèkokat vesznek fel,akit mindenki utál gyűlől! Ès aki nem tudja ki elègiteni az asszonyt,sőt mèg kapcsolata nem volt soha nővel 40-èves fèrfi lètère.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!