Hogy lehetek a gyakorikérdéseken moderátor?
Az oldalt üzemeltető cég dolgozói modok.
Földi halandó nem kerülhet fel köreikbe xDDD
Szóval lényeg a lényeg, régen volt - talán 2007-ben - nyílt modfelvétel, de változnak az idők. Ők egybként nem is írogatnak a kérdésekre, csak törölnek, bannolnak, meg ha hozzájuk szól a dolog talán esetleg válaszolnak.
Szerintem, ha keresnek majd moderátort, akkor azt is úgy teszik majd, hogy megnéznek pár embert az aktivak közül, elolvassák néhány hozzászólásukat, reakcióikat. Mivel ők nyilván látják a felhasználói neveket is a hozzászólásoknál, amiket mi nem látunk. Ez csak feltételezés, de logikus feltételezés. Előfordulhat olyan eset, hogy a rendőrség kéri a segítségüket és hát ők mégsem mondhatják ilyenkor azt, hogy a 67%-os hozzászólók között keressék az emberüket.
Szóval úgy gondolom, ha moderátorra lesz szükségük, majd felveszik veled a kapcsolatot. Én már voltam moderátor egyébként, igaz nem itt, hanem egy chaten. Sok éve, sok éven át. Elég macerás meló.
Valószínűleg.
Én most is mod, illetve admin vagyok egy oldalon, mi is úgy választunk újat, hogy figyeljük a munkáját, hozzászólásait, nagyjából megismerjük a személyiségét, és azokkal, akik alkalmasak rá, felvesszük a kapcsolatot.
Az "ilyen jól fizet"-et honnan veszed? Ilyet senki nem írt. Meg aztán nem hiszem, hogy valaki napi 8 órában moderátor. Az nagyon fárasztó tud lenni. Valószínűleg többé-kevésbé kötetlen a dolog vagy legalábbis nem ilyen szigorú a munkaidő, mint mondjuk egy másik munkahelyen.
Általában ezt mellékállásban végzik szerintem, logikusan ebből nem lehet megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!