Ez trollkodás, vagy ezen az oldalon ennyire hülye/rögeszmés 1-1 felhasználó?
Figyelt kérdés
Mostanában olyan privát üzeneteket kapok a kérdéseimre, aminek az égvilágon semmi köze a témához, amit kiírtam, ráadásul valami értelmetlenség is + egy bibliai idézettel. Pl. az egyik ismerősöm mentális gondjaiból indulok ki, és a világvégét hirdeti az üzenet írója.2017. okt. 29. 12:58
1/4 anonim válasza:
Is-is. Le tudod tiltani a priviket, ha pedig valamelyik túlzásba viszi írj a modiknak.
2/4 A kérdező kommentje:
#1 Köszi! +1
Azt nem értem, miért törlõdtek az elõbbi hozzászólások itt:))
2017. okt. 29. 13:28
3/4 anonim válasza:
Világvège nem lesz. Ez csak egy felhívás. A vègtől való fèlelem új megvilágításba helyezi azt amit már megszoktunk. Vagyis az emberek alkotta/kèpzelt világot stb. Ez bizonyos időközönkènt ezèrt van elterjesztve. Újraèrtèkelès cèljából.
4/4 anonim válasza:
Ezeket én is megkaptam :D pacsi :D
én is tiltottam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!