Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek kéne a GYK-nak...

Szerintetek kéne a GYK-nak újítania valamit az oldalon? Ha ti lennétek az oldal készítői, mit újítanátok rajta?

Figyelt kérdés

Most komolyan kérdezem. Ne olyanokat írjatok,hogy "semmit sem kéne változtatni" v. "a kinézet az jó úgy,ahogy van" stb. Gondolkozzatok kicsit másképp. Ha új felülete, új funkciói lennének az oldalnak, akkor sokan özönlenének újra az oldalra. Ez az én véleményem. A mostani adatok alapján azt látni, hogy esik a GYK látogatottsága.

Majd küldök linket erről.

2017. okt. 24. 02:37
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Nem tudom, hogy így csinálják-e, de azokat az embereket, akik pl. 90% fölötti arányban lepontoznak vagy 90% fölötti arányban felpontoznak, azokat nem venném figyelembe a válaszok értékelésénél. A trollokat érdemes lenne jobban kiszűrni, mert nagyon nagy a romboló hatásuk.

A nagyon jó (alapos, közérthető, árnyalt, konstruktív) válaszolókat valahogy honorálhatná az oldal.

2017. okt. 27. 05:11
 12/23 anonim ***** válasza:
Én nagyon sok mindent megváltoztatnék rajta. Inkább nem is sorolom. Most csak egy dolog az értelmetlenül megfogalmazott "Felhasználók, akiknek üzeneteit olvasatlanul törlésre kerülnek" mondat.
2017. okt. 28. 01:42
 13/23 anonim ***** válasza:
A főkérdés nyelvtani szarvashibáit kijavítani. Mert már volt olyan szó, amit annyiszor láttam helytelenül, hogy amikor egyszer jól írták, gondolkodtam rajta, hogy hogy is van.
2017. okt. 28. 04:54
 14/23 anonim ***** válasza:
nem , jó ez így.
2017. okt. 31. 21:21
 15/23 A kérdező kommentje:
Azért kéne változtatni valamit. Nem maradhat örökre ïgy. 2020-ra ez az oldal elavult lesz.
2017. nov. 1. 12:32
 16/23 anonim ***** válasza:

és akkor mivan? kb 7 éve ugyanilyen szinte

persze lehet lesznek új kategóriák , de ez a letisztult forma nekem és sokaknak bejön. Az öoldal célja a segitségnyújtás , ez nem egy fórum elsősorban hanem egy anonim kérdezek válaszolok oldal.

2017. nov. 1. 18:56
 17/23 A kérdező kommentje:

Tudod, mi van akkor? Az oldal elveszíti a látogatottságot és nem tudsz kitől segítséget kérni :D :D

Amúgy meg ez egy fórum. Ha körülnézel a neten,látod,hogy a legtöbb oldal valamilyen szinten újít (pl.: új funkciók,új kinézet). Az oldal látogatottsága így is sokat esett az elmúlt évekhez képest. Ne úgy végezze ez az oldal,hogy a trolloké legyen! Ne adják fel a fejlesztők az oldal üzemeltetését! Az ő érdekük is,hogy működjön az oldal! Vannak olyan kategóriák,amik már szinte kihaltak. Mi van akkor,ha valaki ott akar vmit kérdezni és nincs,aki válaszoljon? Kell egy kis újítás,emberek! Olyan trágya gány így ez az oldal! Ha a GYK-nak írok az ötletekkel kapcsolatban, le se szarnak!

2017. nov. 1. 20:12
 18/23 anonim ***** válasza:
még jó hogy nem te döntöd el:D nem kötelező itt lenni.
2017. nov. 1. 20:13
 19/23 A kérdező kommentje:
Itt se kötelező itt lenni. De attól még ötletet lehet adni. Én szeretem az oldalt,csak próbálok segíteni a fennmaradásában.
2017. nov. 1. 20:17
 20/23 anonim ***** válasza:
akit érdekel itt marad. Ez hogy nem újitanak az főleg a trollok miatt van . Azóta is csökken a számuk. A minőséget a mennyiség elé helyezte az oldal. Még 5 éve is minden 2. kérdés kamu volt kb. , vagy vmi fatális ostobaság. Hidd el jobb ez így.
2017. nov. 1. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!