Ha valaki feltesz egy kérdést, miért hülyézik le? Nyilván azért van ez az oldal, hogy segítsünk egymásnak és ne le nézzük.
Nos ezen én is régóta gondolkodom.
Különösképp szeretem az ilyenfajta válaszokat:
pl:
Kérdés: Ti hogyan diétáztok?
Válasz: sosem diétáztam
Vagy:
Kérdés: X kutya vagy Y kutya?
Válasz: nem tudom sosem volt kutyám.
Na ezeket abszolút nem értem minek válaszolnak :DD
Ráadásul tényleg teljesen normális kérdésekre is olyan paraszt válaszok érkeznek hogy hihetetlen.
Az emberek vagy irigyek egyik másik helyzetben, vagy tényleg akkora IQ nullák, hogy szörnyű.
Még első vagyok.
Szóval tényleg vannak olyan helyzetek is, ahol az ember segítséget kérne, rossz családi körülmények, öngyilkosság tervezgetése stb, mások meg csak úgy odaírják hogy dögölj meg inkább, minek él az ilyen, vagy; hogyan mersz ilyet írni a szüleidről, tedd össze a két kezed majd megtudod ha felnőtt leszel stb.
Ilyenkor kicsit reménykedem hogy pont az idióta szülő válaszolt a saját problémás gyerekének aztán majd viselje a következményeket...
Nekem felnőttként sem változott meg a véleményem nagyon sok mindenről sőt sokkal tisztábban átlátom az akkori gyerekkori szart amire azt mondták, hogy bezzeg ha nagy leszel :D
hát tessék, itt vagyok, nagy vagyok, felnőtt vagyok, elköltöztem jó messzire, és NEM NEM NEM volt igazuk és NEM csinálták jól.
Azért sokszor van olyan, hogy a kérdésed alatt ott van már 6 hasonló kérdés, amire jó válaszok is jöttek.
Érdemes lenne előre keresni (meg amúgy az oldal kéri is), mielőtt felteszed.
Ezzel együtt persze a durva válaszok nem helyesek.
Azért, hogy ne csak a válaszokat szapuljuk, valljuk be vannak kamukérdések, századjára feltett kérdések, csicskáztató kérdések.
Ja, meg a bunkó kérdező.
Előfordul, valljuk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!