Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Valaki benne lenne?

Valaki benne lenne?

Figyelt kérdés
Mi lenne ha közösen fellázadnánk az igazságtalan pontozásrendszer ellen?

2017. júl. 29. 18:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség, és engem egyébként sem zavar a pontozás. Van jobb dolgom is, mint azon bosszankodni, hogy lepontoztak és nem olyan magas a számom
2017. aug. 1. 10:18
 12/22 anonim ***** válasza:
de törölték a kérdésemet pedig nem szegtem szabályt -.-"
2017. aug. 1. 15:10
 13/22 A kérdező kommentje:

De legalább ha törlik valaki kérdését, válaszát, indokolják már meg miért!

Az lenne a jó, ha csak a kérdező tudná a válaszokat értékelni.

Szerintem meg ha többen lennénk egy véleményen, azért jobban figyelembe vennék a kérést.

2017. aug. 1. 17:34
 14/22 anonim ***** válasza:

Már ezerszer felmerült ez a kérdés és elég értelmesen leírták miért nem jó ha a kérdező értékelhet csak. Aki troll kérdést ír ki az végig lenulláz mindenkit. Aki tévesen tud valamit és megmondják neki a jó választ de nem fogadja el, ugyanúgy végig lepontoz mindenkit. Ha nem akarja meghallani a jó választ vagy nem érdekli akkor megint csak negatívan értékeli a jó választ.

Alapesetben a kérdező azért kérdez mert nem tud valamit. Honnan tudná két különböző válaszról hogy melyik a hasznos? A többi olvasónak kell eldöntenie és nem neki.

2017. aug. 1. 17:48
 15/22 A kérdező kommentje:
A troll válaszolók is végig lenullázhatnak mindenki és ők többen is vannak, tehát jobban lehúzzák a %-ot. Ez ugyanúgy igaz az összes indítékra, többen vannak, jobban elferdítik a dolgokat.
2017. aug. 1. 18:48
 16/22 anonim ***** válasza:

Azt kérdeztem meg, "Japánba szeretnék költözni. Mik a lépések hozzá?"

Törlés, és 6 óráig nem írhatok ki másikat. Szerintetek ebben mi a szabálysértő? De nem tudsz semmit tenni kérdező. Egyszerűen bannolni fognak és kész, nem érdekli őket. .-.

2017. aug. 1. 20:46
 17/22 A kérdező kommentje:
Kár, nagyon nagy kár. Erről beszélek, legalább magyarázatot adhatnának ilyenkor, mit csináltál rosszul, hogy később ne kövesd el ugyanazt a hibát, már ha tényleg elkövettél valami szabálysértőt (mert a kérdés nem tűnik annak) és nem a moderátor reagálta túl.
2017. aug. 1. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem lenne értelme.

Igazából, mire gondolsz, hogy " tanulnál belőle", ha tudnád, mi volt a baj? És? Más választ írnál, jó lelkiismerettel? Ha igen, az baj.

Szerintem, túl sok idő lenne, ha minden törölt kérdést megindokolnának. A Japános kérdésnél lehet, hogy már volt hasonló, és azért törölték.

Igazából nem is értem magát a rendszert. Nem is nagyon jut eszembe, hogy nyomkodni kéne, és csak a saját kérdéseimnél teszem.

2017. aug. 1. 23:58
 19/22 anonim ***** válasza:
Ennek úgy lenne értelme ha lennének hivatásos értékelők , akiket megbiznak ezzel , akár fizetnek is nekik, és persze szakértők az adott témában.
2017. aug. 2. 09:45
 20/22 A kérdező kommentje:

'Igazából, mire gondolsz, hogy " tanulnál belőle", ha tudnád, mi volt a baj'

Kérdés kiírásra értettem, nem válaszadásra.

Nem 10 mondatos indoklásra gondoltam, hanem ugye jelentésnél ki lehet választani a kérdésnél, hogy mi a baj vele, nos, ha a moderátor úgy dönt törli, meg lehetne csinálni, hogy automatikusan kiírja a jelentő által felhozott indokot. Ezt szerintem meg lehetne csinálni, nem venne el időd.

2017. aug. 2. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!