Valaki benne lenne?
De legalább ha törlik valaki kérdését, válaszát, indokolják már meg miért!
Az lenne a jó, ha csak a kérdező tudná a válaszokat értékelni.
Szerintem meg ha többen lennénk egy véleményen, azért jobban figyelembe vennék a kérést.
Már ezerszer felmerült ez a kérdés és elég értelmesen leírták miért nem jó ha a kérdező értékelhet csak. Aki troll kérdést ír ki az végig lenulláz mindenkit. Aki tévesen tud valamit és megmondják neki a jó választ de nem fogadja el, ugyanúgy végig lepontoz mindenkit. Ha nem akarja meghallani a jó választ vagy nem érdekli akkor megint csak negatívan értékeli a jó választ.
Alapesetben a kérdező azért kérdez mert nem tud valamit. Honnan tudná két különböző válaszról hogy melyik a hasznos? A többi olvasónak kell eldöntenie és nem neki.
Azt kérdeztem meg, "Japánba szeretnék költözni. Mik a lépések hozzá?"
Törlés, és 6 óráig nem írhatok ki másikat. Szerintetek ebben mi a szabálysértő? De nem tudsz semmit tenni kérdező. Egyszerűen bannolni fognak és kész, nem érdekli őket. .-.
Nem lenne értelme.
Igazából, mire gondolsz, hogy " tanulnál belőle", ha tudnád, mi volt a baj? És? Más választ írnál, jó lelkiismerettel? Ha igen, az baj.
Szerintem, túl sok idő lenne, ha minden törölt kérdést megindokolnának. A Japános kérdésnél lehet, hogy már volt hasonló, és azért törölték.
Igazából nem is értem magát a rendszert. Nem is nagyon jut eszembe, hogy nyomkodni kéne, és csak a saját kérdéseimnél teszem.
'Igazából, mire gondolsz, hogy " tanulnál belőle", ha tudnád, mi volt a baj'
Kérdés kiírásra értettem, nem válaszadásra.
Nem 10 mondatos indoklásra gondoltam, hanem ugye jelentésnél ki lehet választani a kérdésnél, hogy mi a baj vele, nos, ha a moderátor úgy dönt törli, meg lehetne csinálni, hogy automatikusan kiírja a jelentő által felhozott indokot. Ezt szerintem meg lehetne csinálni, nem venne el időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!