Eltűnt hozzászólások?
Figyelt kérdés
Már több helyen eltűnt hozzászólásom. Ez hogyan lehetséges? Jelentik a modiknak? Semmi bántó nem volt benne, max. talán néha kis cinizmus, mikor az emberi hülyeséggel szembesültem...2017. júl. 26. 10:58
1/6 anonim válasza:
nem valaszolok mert letiltananak
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, mik voltak a hozzászólásaid, de a többi válaszoló valószínűleg nem így gondolta. Meg nem mindegy hogy emberi hülyeség alatt azt érted, aki ötezredjére megkérdezi hogy "barátommal nem védekeztünk, nem jön meg, lehetek terhes?" vagy csak egy fanatikus miatt leh*lyézted az összes hívőt.
Most személyes véleményemtől függetlenül :D Vannak kényes témák, vagy sértődékeny kérdezők, szóval szerintem csak jelentettek. Ezt úgy mondom, hogy nekem is tüntették már el válaszomat.
3/6 anonim válasza:
egyre erosodik a moderalas,nivel az oktatas iranya is megvaltozott,atalakitas alatt vavan a "magyar", Ha most ezt nem erted, mar reszben sikerult is Ne hagyd magad, ertelmezz,erts ,gondolkozz es ne gagyd ,hogy bértollnokok, kezdjenek iranyitani
4/6 Tóth Péter Tamás válasza:
3# Forradalmat a rendszer ellen!
5/6 anonim válasza:
Gondolom, jelentik, a moderátorok meg nem "kockáztatnak", inkább törlik.
6/6 anonim válasza:
Egyébként, ha cinikusan reagálsz, azt más értékelheti úgy is, hogy csak veszekedni akarsz, az meg már "törlési indok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!