Hozzászóltam a kérdéshez, de eltűnt. Mi lehet? Engem tiltottak, vagy a kérdést törölték?
Hozzászóltam egy kérdéshez, majd pár órával később meg akartam nézni, de nem találtam a feltett kérdést sem a megválaszoltjaim között, sem az eredeti helyén.
Nem voltam sértő, ezért nem értem a kérdés eltűnését.
Honnan tudom, hogy engem tiltott-e le a kérdező, vagy csak töröltette a kérdést?
Kérdésnél nem tud senkit tiltani a kérdező. Azt csak üzenetnél lehet; bejelölheti, hogy nem kíván – például, tőled – több üzenetet fogadni. De, ezt is csak kapott üzenetnél tudja megtenni.
A kérdések egy bizonyos hányadát törlik. Vagy a kérdés szabályszegő, jelentik, és a moderátor törli. Vagy olyan, elfogadhatatlan vita – inkább sértegetés, személyeskedés – alakul ki a válaszolók között, amikor hiába törlik a válaszokat, folytatódna a dolog.
A te kérdésed a 8592692. kérdés, ami megjelent. Ugyanakkor, ha megnézed, a főoldalon kevesebb – most 8184874 - kérdés van feltüntetve. Ennyi található meg, a többit törölték a moderátorok.
A lap alján található Sitemap használatával látszik, hogy a legutóbbi időszakból nem található, például, a 8592902., 8592906., 8592921., 8592926., 8592932., 8592935., stb. kérdés.
A 8592900. – 8593199. kérdés sorszám tartományból 19 kérdés hiányzik.
2-es, köszönöm. Viszont azt nem értem, hogy akkor a moderátorok miért hagynak meg sok olyan kérdést, amiben már elharapódzott a vita 10-en oldalakon keresztül, míg egy fél napos kérdést, amihez volt eddig normális (amiket addig olvastam) kb. 12 db hozzászólás?
Nem gondolom, hogy az alatt a 2 óra alatt olyan vita kerekedett volna, hogy muszáj volt törölni.
Tehát a kérdező kérésére is törölhetnek, ha megindokolja, és a vitás/trágár hozzászólások miatti is.
De ezen két okon kívül mi miatt törölhetnek még, amikor látszólag indokolatlan lenne? Vagy hasraütésszerűen kiválasztják?
Simán kerekedhet nagy vita akár egy órán belül is. Vagy az is lehet, hogy maga a kérdés volt valamilyen formában szabályszegő (de legalábbis annak ítélték meg), és emiatt törölték.
A moderátorok nem tudnak minden kérdést ellenőrizni, így azok a viták, amelyeket nem jelent senki, következmény nélkül folytatódnak. De szögezzük le, hogy vitatkozni szabad, amíg normálisan működik a dolog, végülis különféle témák megvitatására van kitalálva az oldal. Amire általában, harapnak az a másik sértegetése, személyeskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!