Miért van az hogy egyes emberek lepontozhatják dislikeokkal az adott választ?
Figyelt kérdés
Nagyon nemtartom helyesnek hogy a helyes választ amit /én esetemben gyogyszerészként válaszolok meg lepontoznak, mert a "nagytudásuak" akik gyorsan megakarnak minnél tobb kérdést válaszolni hogy elorébb keruljenek a "ranglistán" csak úgy kikeresnek random dolgokat a googlen mintha az válasz lenne a kérdésukre !
Es ez az ami igazán duhít ezen az oldalon,(néhányszor nics annyi ember a gyogyszertárba feljovok a gyakori kérdések.hu ra de csak kifordulok onmagambol ha nekiállnak eggesek velem vitatkozni hogy az nemugy van :D Kész vicc tényleg felesleges szerintem bármiben is ezen az oldalon hozzászolni akármihez hisz ugyis lepontoznak -_-
2017. júl. 22. 11:24
11/11 anonim válasza:
Hát, igen, az engem is tud idegesítení, amikor valaki tényeket sorol a válaszában, de lepontozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!