Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az hogy egyes...

Miért van az hogy egyes emberek lepontozhatják dislikeokkal az adott választ?

Figyelt kérdés

Nagyon nemtartom helyesnek hogy a helyes választ amit /én esetemben gyogyszerészként válaszolok meg lepontoznak, mert a "nagytudásuak" akik gyorsan megakarnak minnél tobb kérdést válaszolni hogy elorébb keruljenek a "ranglistán" csak úgy kikeresnek random dolgokat a googlen mintha az válasz lenne a kérdésukre !

Es ez az ami igazán duhít ezen az oldalon,(néhányszor nics annyi ember a gyogyszertárba feljovok a gyakori kérdések.hu ra de csak kifordulok onmagambol ha nekiállnak eggesek velem vitatkozni hogy az nemugy van :D Kész vicc tényleg felesleges szerintem bármiben is ezen az oldalon hozzászolni akármihez hisz ugyis lepontoznak -_-

2017. júl. 22. 11:24
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ezt azért ítam ki mert nagyon mérges lettem mikor az ugynevezet hasznos válaszado vénámbol 79% bol levitték 61%re -_-
2017. júl. 22. 11:26
 2/11 anonim ***** válasza:
99%
A kérdés így hangzik helyesen -és ezt tedd fel magadnak-: miért érdekel engem, hogy lepontoznak?
2017. júl. 22. 11:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
En sose nezem a szazalekokat, viszont nagyon sokat kockulok itt mostanaban. Kinek mi primitiv. :)
2017. júl. 22. 11:34
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
De gyogyszereszkent jogosan vagy kiakadva. :)
2017. júl. 22. 11:35
 5/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a válaszokat és engem sem fog érdekelni, csak ha a kérdezo olyanokra hallgat akik az egészségére káros dolgokat írnak akkor az nagyon zavar

Miért kéne annak szenvednie aki csak informálodik ?!

2017. júl. 22. 11:39
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem a pontokkal kell foglalkozni, hanem segíteni a kérdezőkön, és választ keresni a saját kérdéseinkre. Most pedig le lehet engem is pontozni, nem érdekel.
2017. júl. 22. 11:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Elnézés kérek ha nem tokéletes a magyar helyesírásom de nem magyar vagyok :)ellenmen szerintem ha csak egy hibát találtál buszke lehetek magamra :)
2017. júl. 22. 11:46
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

Gondolom te sem olvastad el, a GYK figyelmeztetését:

„FONTOS! A kérdésekre a választ a honlap látogatói adják meg, nem orvosok, egyéb szakemberek vagy az oldal készítői! Az olvasott információkat ennek megfelelően, fenntartásokkal kezeld!”

Eszembe nem jutna itt kérni tanácsot, olyanban, ami egészségemmel kapcsolatos. Ahogy az élelmiszerbolti pénztárostól, vagy a buszvezetőtől sem kérek ilyen tanácsot.

Egészségügyi témában a háziorvoshoz (ha olyan időszakban sürgős, akkor ügyeletes orvoshoz), kutyámmal kapcsolatban állatorvoshoz, internettel kapcsolatos problémával a távközlési szolgáltatómhoz, stb. fordulok. Igaz, én olyan korú vagyok, hogy sokat olvastam az akkortájt gyakran gúnyolt reklámot, hogy „Cipőt, a cipőboltból!”.

Nem a választ haszontalannak értékelőkkel van baj, hanem azzal, aki itt kérdez ilyet.

2017. júl. 23. 00:59
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
én is hasonló egyetemet végzek/folyamatban van (utolsó gyötrelmes év...), engem is lepontoznak. Az őszinte válaszaimtól megrökönyödnek és lenulláznak. De most őszintén, ki nem sz @rja le?:)
2017. júl. 25. 15:17
 10/11 anonim ***** válasza:
19%
Ilyenkor írjatok inkább privátot a kérdezőnek :)
2017. júl. 26. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!