Miért van az hogy egyes emberek lepontozhatják dislikeokkal az adott választ?
Nagyon nemtartom helyesnek hogy a helyes választ amit /én esetemben gyogyszerészként válaszolok meg lepontoznak, mert a "nagytudásuak" akik gyorsan megakarnak minnél tobb kérdést válaszolni hogy elorébb keruljenek a "ranglistán" csak úgy kikeresnek random dolgokat a googlen mintha az válasz lenne a kérdésukre !
Es ez az ami igazán duhít ezen az oldalon,(néhányszor nics annyi ember a gyogyszertárba feljovok a gyakori kérdések.hu ra de csak kifordulok onmagambol ha nekiállnak eggesek velem vitatkozni hogy az nemugy van :D Kész vicc tényleg felesleges szerintem bármiben is ezen az oldalon hozzászolni akármihez hisz ugyis lepontoznak -_-
Koszonom a válaszokat és engem sem fog érdekelni, csak ha a kérdezo olyanokra hallgat akik az egészségére káros dolgokat írnak akkor az nagyon zavar
Miért kéne annak szenvednie aki csak informálodik ?!
Gondolom te sem olvastad el, a GYK figyelmeztetését:
„FONTOS! A kérdésekre a választ a honlap látogatói adják meg, nem orvosok, egyéb szakemberek vagy az oldal készítői! Az olvasott információkat ennek megfelelően, fenntartásokkal kezeld!”
Eszembe nem jutna itt kérni tanácsot, olyanban, ami egészségemmel kapcsolatos. Ahogy az élelmiszerbolti pénztárostól, vagy a buszvezetőtől sem kérek ilyen tanácsot.
Egészségügyi témában a háziorvoshoz (ha olyan időszakban sürgős, akkor ügyeletes orvoshoz), kutyámmal kapcsolatban állatorvoshoz, internettel kapcsolatos problémával a távközlési szolgáltatómhoz, stb. fordulok. Igaz, én olyan korú vagyok, hogy sokat olvastam az akkortájt gyakran gúnyolt reklámot, hogy „Cipőt, a cipőboltból!”.
Nem a választ haszontalannak értékelőkkel van baj, hanem azzal, aki itt kérdez ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!