Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nektek is feltűnt, hogy...

Nektek is feltűnt, hogy vannak itt olyan válaszolók akik minden 2. kérdésnél ott vannak?

Figyelt kérdés
2017. jún. 17. 12:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

#10 a kötekedés is egyfajta időtöltés az itt "élő" emberkéknek.

főleg azért, mert a napi frusztrációjukat nem tudják kiengedni máshol, csak itt :)

2017. jún. 17. 16:47
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem is feltűnt. Nem csak nevek alapján, de fogalmazás alapján is :) Meg a százalékok is sokat segítenek, főleg a nagyon alacsonyak. Belőlük kevés van :D
2017. jún. 17. 17:02
 13/22 anonim ***** válasza:

16.47.

Ugye tudod, hogy a válasz sorszáma minden hozzászólás után változik?

Nézd meg a kötekedés értelmét is, ha már beszélgetünk.

2017. jún. 17. 17:03
 14/22 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy a válasz sorszáma újabb válasz esetén nem változik?

Csak a törölt választ követők sorszámozódnak át, hogy ne legyen foghíj a sorszámokban.

A 10-es válasz sorszáma (amit a 11-es válasz említ), annyi volt, és most is annyi. A sorszámot követő /-jel utáni szám változik, ami az aktuális utolsó válasz sorszáma, nem egy adott válaszé. Illetve, az éppen utolsó válasznál, egyezők.

2017. jún. 17. 18:46
 15/22 anonim ***** válasza:

"csak..." Meg lehet nézni egy idő múlva.

A lényeg meg nem számít, ugye.

2017. jún. 17. 19:50
 16/22 anonim ***** válasza:
#14 ne etesd a trollt, már én se teszem :)
2017. jún. 17. 19:57
 17/22 anonim ***** válasza:

Az engedéllyel élve, megnéztem egy idő múlva.

A # 10-es válasz még mindig # 10-es, a # 11-es válasz még mindig # 11-es.

Ha moderátor nem töröl a # 1 - # 9 válaszok közül egyet sem, akkor az idő végezetéig így marad.

Ha a # 10-es választ törölnék, akkor a jelenlegi # 11-es lenne a # 10-es.

De, ha nem lesz törlés, csak hozzáírás, akkor – bele kell törődnöd – örökre # 10-es marad az a válaszod. Így írtad be magad a GYK történelmébe.

2017. jún. 18. 10:48
 18/22 anonim ***** válasza:
2017. jún. 18. 10:57
 19/22 anonim válasza:
100%
Szerintem semmi baj nincsen azzal ha valaki sokszor ír válaszokat/kérdéseket. Ennek az oldalaknak szerintem az lenne a lényeg, hogy hasznos kérdésekre kapjunk hasznos választ. Ha valaki aktív ezen az oldalon és tényleg jó válaszokat ír szerintem ez csak jó lehet. Az meg, hogy emberek itt név nélkül oltogatják egymást na az már szánalmas.
2017. jún. 23. 09:35
 20/22 anonim válasza:
Ritkán írok ide, de rendszeresen olvasom. Nem jutott még eszembe, hogy ezt figyeljem. Ezután sem fogom. Nem értem miért baj ha valaki rendszeresen ír? Úgy gondolom, te is mindig itt vagy és ezt figyeled. Talán ez a hobbijuk. Én megelégszem azzal, hogy esetleg beikszelem, ez a válasz "hasznos", vagy "nem hasznos"
2017. jún. 23. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!