Szerintetek is a gyakorikérdések oldal az egyik legszigorúbb oldal?
Na,úgy értem,hogy itt gyakorikérdések oldalon az oldal üzemeltetői és a moderátorok szigorúbbak mint más oldalon?
Van olyan oldal,fórum,hogy nem törölnek semmi trágár meg kötekedő kommenteket csak tényleg ami már nagyon dúrva. Sok ilyen fórum van.
Én azt vettem észre,hogy ha itt gyakorikérdéseken valaki troll,trágár és kötekedő kérdést és választ ír,eltűnik,mert törlik.
Esetleg az enyhe,amit véletlen ha hibázik az ember valami nem odavalót is megejt a kérdésben vagy válaszban,de tényleg nem durva,azt nem törlik,de amibe van direkt "olyan"tartalon,egy az egybe törlik.
Nekem is volt már ,hogy mióta itt vagyok több mint három éve,kb vagy négy kérdést is töröltek de ezt úgy kell érteni,hogy nagyon ritkán volt,és azt sem direk úgy írtam de lehet az oldal üzemeltetői találtak benne hibát amit ők úgy gondoltak törölnek. Azóta vigyázok,hogy minden kérdésben válaszban ne írjak véletlen sem olyat ami esetleg szabályszegő az oldalban.
Szóval ez az oldal szerintem az egyik olyan oldal ahol tényleg szigorúak a moderátorok.
Amúgy nagyon helyes. Jól teszik,hogy szigorúak.
Ne is szabaduljon el a pokol,eléggé el van a világban szabadulva. Nehogy azt higyjék egyes emberek,hogy interneten mindent lehet írni.
Te,hogy látod és mi a véleményed?
Szerinted is ez az egyik legszigorúbb oldal?
Szerintem elég szigorú ez az oldal, hiszen pl. a sz..ar szót sem írhatom le cenzúrázatlanul.
Bezzeg a porton nem szóltak rám, ha trágár szót írtam. Sajnos a trollokkal sem foglalkoztak ott. Volt azon az oldalon egy iszonyat nagy b@romarc paraszt, aki nagyon retardált volt. Hál' istennek arról a kis fäszkalapról már csak múlt időben beszélhetek, mert mindig letörli magát az a gyáva kis féreg (mondjuk általában vissza is tér, sajnos).
Azt nem tudom, ezen az oldalon mennyi troll van, de egyes kérdéseket elnézve itt is van egy pár. Jómagam először azt hittem, hogy "A pingvin az hal, vagy milyen álat?" (sic) kérdést is valami troll írta ki, de aztán rájöttem, hogy a szegény kérdező simán csak hülye. (Mondjuk volt egy olyan kérdés is, amely így hangzott: "A pingvin madár vagy emlős?")
Troll kérdések ezen az oldalon pl. "LMFAO vagy Black Sabbath?" és hasonlók. Ezeknél mindig arra megy ki a játék, hogy a válaszoló úgyis a jó együttest mondja, és ilyenkor a troll akcióba lép. Mondjuk hogy az ilyen kérdéseket miért nem tiltották le, ez rejtély számomra.
Inkább úgy jellemezném ezt az oldalt, hogy közepesen szigorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!