Miért engedik visszajönni az ugyanarról az IP-ről különböző címekkel, nevekkel érkező trollokat?
Köszönöm a véleményeket!
Nem értek a technikai részéhez, de megesett, hogy levelezésbe kerültem moderátorral egy troll miatt, és azt válaszolta a mod., hogy ugyanarról az IP-ről zaklatott két regisztrációval valaki. Saját magát felpontozta, másokat lehúzott, meg a szokásos. Csak ezért a kérdés. Furcsa, hogy valakinek ez jelent örömet, hogy kötözködhet.
Ez jó kérdés. Az én véleményem az, hogy az összes trollt ki kéne tiltani a világ összes számítógépéről.
Gyűlőlöm a trollokat.
Engem is gyötört jó ideig egy troll a porton. (Sok más felhasználóval is kötekedett, de valamiért én voltam a fő célpontja). Egyfolytában beszólogatott nekem bunkó módon, másik fő célpontja a Slayer együttes volt, valószínűleg azért, mert valahonnan tudta, hogy nagyon szeretem őket.
Mindig letörölte magát, de aztán sajnos hamar visszatért. Nagyon remélem, hogy letiltották azóta a portról (bár nem hiszem, mert láttam már tőle újabb hozzászólásokat, melyben továbbra is beszólogat másoknak. Nekem már nem, mert letöröltem magamat.)
A kis moslékra az volt a fő jellemző, hogy sosem tudott leállni. Nagyon egysíkú szókincse volt ("ondok", "surda", "surdilovic", "hókutya", "fake" meg az összes magyar trágár szó, valamint egyfolytában smiley-kat írt minden ok nélkül, mint valami idióta). Normális felhasználóknak mondta azt, hogy ő a troll, rájuk kente kilétét. Rohadt egy alak volt, remélem, soha többet nem látom.
Ezt a sztorit csak azért osztottam meg, hogy lássátok, hogy a trollok gonoszak és tényleg el kéne tüntetni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!