Miért nem engedi értékelni a választ, ha már ugyanarról a gépről valaki értékelte?
Figyelt kérdés
Természetesen nem ugyanazzal a bejelentkezéssel.
Egy gépet többen is használhatnak, akár nyilvános helyen is, de egy családban is.
Iskolában, munkahelyen meg főleg.
Az előbb rá akartam nyomni egy válaszra, hogy hasznos/nem hasznos, de kiírta, hogy valaki erről a gépről már értékelte az adott választ. Akkor az én véleményem nem is számít? Erre lenne való a username és jelszó, nem???
2015. júl. 18. 21:02
1/3 anonim válasza:
Ennek az a célja, hogy saját magadat ne tudd felpontozni, és másokat többszörösen lepontozni.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam, hogy ez a célja, de akkor egy internet-kávézóban vagy otthon vagy a suliban nem tudjuk teljesen kihasználni ennek az oldalnak a lehetőségeit.
2015. júl. 18. 21:10
3/3 anonim válasza:
Használj proxyt, vagy tölts le TOR-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!