Miért nincs semmi változás ezen az oldalon 10+ éve?
Folyamatosan változik és újul az oldal. Egyedül a kinézethez nem nyúltak, ami mindig kétélű fegyver. Lehet jót is kihozni belőle és lehet úgy elrontani hogy az megöli az oldalt. Az emberek eleve nagyon ragaszkodnak a komfortzónához és abból nem hajlandóak kilépni a legtöbb esetben. Ha az oldal a már megszokott dolgokat megvariálná és behozna valami teljesen új dolgot azt rengetegen kifogásolnák, esetleg el is fordulnának tőle.
Lásd mi van amikor a Facebookon valami új dolgot vezetnek be: hetekig vergődnek az emberek hogy azt miért kellett, miért újítanak, miért máshol van amit megszokásból eddig használtak.
Itt ezen az oldalon is hetekig ment a panaszáradat amikor megszűnt az Ismerkedés kategória, pedig az csak egy kis közössége a teljes egésznek. Képzeld el mi lenne ha az egész felhasználói bázist érintő módosítást kényszerítenének rá az emberekre. Nyilván van aki üdvözölni fogja, de a többség lázadni fog mert elvették tőlük a megszokott dolgot.
És ennek az oldalnak az egyik nagy erőssége hogy mennyire letisztult (ha kiveszed a reklámokat) és mennyire bekategorizált, hogy megtaláld a megfelelő helyet a kérdésnek/válasznak és ezzel betölti a funkcióját. Régen rossz ha valami csak attól jó, mert "szép" mert tele van pakolva animációval meg mindenféle látványelemmel, de nem használják az emberek mert idegen nekik (iWiW részben ebbe bukott bele, hogy design váltottak).
Igen a mögöttes rendszert azt nyilván hogy frissítik, én a dizájnra gondoltam igazából.
Igazad van abban, hogy a gyors változás zavaró az embereknek, de ezt lehet lassacskán is csinálni. Lecseréled az ikonokat, utána kicsit átformálod a dobozokat, betűket, stb... Kb fél év alatt a mostani érdes, durva dizájnról el tudsz jutni egy finomabbhoz úgy, hogy csak minimálisan zavarja a népet.
De nincs rá szükség!
Kiváló a jelenlegi rendszer, és semmi szükség rá, hogy ennek a kezdőlapja is MB nagyságrendű szörnyeteg legyen, ami ma divatos. Pont az az értelme, hogy kicsi, gyors, egyszerű.
Viszont, amit megoldhatnának, az a szöveg jobb kiemelése, lásd: _aláhúzott_, /dőlt/, *KIEMELT*.
Na, EZ nagyon hiányzik, és már évek óta nem csinálják meg - mert, csak.
Ja, és a mostaninál nagyobb beviteli ablak. Tudom, nagyítható... egyenként, minden alkalommal külön-külön. Nem marad meg a mérete, pedig kukiban itt nincs hiány.
így is hoz egy rakás pénzt, népszerűsége nem romlik.. miért is bolygatni egy aranytojást tojó tyúkot!
Te se nyúlnál hozzá, ha évek óta milliókat hozna rendületlenül.. max alá pakolnál egy erősebb szervert, hogy bírja a terhelést..
Én megváltoztattam magamnak (legalább is csak a kinézetet) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!