Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A gyakorikérdések moderátorai...

A gyakorikérdések moderátorai miért nem szűrik ki a nyilvánvalóan kamu hirdetéseket?

Figyelt kérdés
oké, hirdetni azt kell, jön a bevétel, de az "így fogytam le egy hét alatt 10 kilót", "így keresek havonta 650000 Ft-t napi 5 perc munkával" és társai kérdéseket miért engedik fel az oldalra? láthatóan hülyeség, senki nem fog rájuk kattintani, akkor nem lehet inkább szűrni az ilyet?

2017. márc. 14. 18:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#9 van ez a bannercsere, arra gondoltam, a Google néha még értelmesebb hirdetéseket is kirak, mint ezek

#10 akkor nem a moderátorok, de valakinek csak van ilyen dolga hogy ezeket szabályozza

2017. márc. 15. 18:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Akinek dolga, annak nem a te követelményednek, hanem a megbízója/munkáltatója stb. elvárásainak kell megfelelnie. Vagy megfelel így, vagy – szerencséjére – nem ellenőrzik.

Ha a tulajdonos maga dönt, akkor ő mérlegel; eszerint így.

Nem mellesleg, itt hiába vitatkozol a veled azonos jogosulatlansággal rendelkező felhasználókkal. Ha egyetértenek veled, ha vitatkoznak, egyre megy; semmi sem változik.

Írj a gyakorikerdesek@gyakorikerdesek.hu e-mail címre, és javasold nekik, vagy követeld a változtatást, belátásod szerint.

De, úgy gondolom, csak magad oldhatod meg. Használd az Opera böngészőt, mobilos változata is van. Egyetlen kattintással örökre beállítható a reklámok blokkolása.

A kérdésed második oldala így néz ki Mozilla Firefox böngészővel:

[link]

És így néz ki Operával:

[link]

(A jobb felső sarokban kék számmal látszik, hogy 19 reklámot blokkolt.)

2017. márc. 15. 19:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én Firefoxot használok Androidon Adblock blokkolóval.

Direkt azért váltottam, mert lépten-nyomon hozzáértem valahol valami reklámfelülethez, aztán már ugrott is oda az oldal.

Ezek között természetesen voltak teljesen nyilvánvaló kamu hirdetések is, mert véletlen volt mind, direkt még életemben nem kattintottam semmilyen oldalon elhelyezett hirdetésre.

2017. márc. 30. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!