Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nem kéne megváltoztatni a...

Nem kéne megváltoztatni a válaszok értékelésénél a "hasznos, nem hasznost" arra hogy "szájízemnek megfelelő vagy nem"?

Figyelt kérdés

Aki nem értené. Pl Kérdés: Neked milyen lányok tetszenek?

Válasz: Magas vékony barna hajú.

És a "hasznossága" le van húzva 0%-ra.

2017. márc. 7. 18:25
1 2
 11/14 anonim válasza:
92%

Kicsit vegyél vissza az arcodból te átlag magyar.

Teljesen mindegy hogy hogyan van megfogalmazva a "a hasznos, nem hasznos" vagy "szájízemnek megfelelő vagy nem" bármennyi variációt kitalálhatsz az értékelésre. Ez csak szájtépés.

Pont azért fogalmaztam meg a hozzászólásomat úgy ahogy. Vagy ezt te nem érted ? :)

2017. márc. 13. 07:32
 12/14 anonim ***** válasza:
94%

Azt hiszed, hogy a veled vitatkozó felhasználó a gátja, hogy az általad kitalált szöveg jelenjen meg a válaszok értékeléséhez? Olyan vehemensen vitatkozol, mintha csak az ő belátásán, elfogadásán múlna. Tévedésben vagy. A kérdésedet olvasó, arra válaszoló felhasználók semmiféle döntési, megvalósítási lehetőséggel nem bírunk arra vonatkozóan, hogy mi legyen kiírva a válaszokat értékelő jelek előtt.

A kérdésedből úgy tűnt, hogy érdeklődsz a módosításról. Aztán kiderült, hogy nem, hanem megsértődsz, ha valaki nem a szájad íze szerint válaszol. Ha minden válaszoló ujjongana azért, amit kitaláltál, az sem jelentene semmit, a megvalósulás szempontjából. Nincs intézkedési jogosultságunk.

Írj a gyakorikerdesek@gyakorikerdesek.hu e-mail címre, és – belátásod szerint – kérd szépen, követeld fenyegetőzve, a változtatást. Csak ők jogosultak és képesek változtatni. Csak őket kell rávenned, és kinevethetsz mindenkit, aki itt nem lelkesedett a felvetésedért. Elégtétel lesz számodra, hogy milyen keserű szájízzel olvashatják napi csaknem 12-ezer válasznál, hogy „Szájízednek megfelelő a válasz?” A zöld kéznél „Igen!!!” címkével, a kék kéznél „Félig-meddig…” címkével, a piros kéznél „Undorodom” címkével.

2017. márc. 16. 11:08
 13/14 A kérdező kommentje:

12

Szerinted azt hittem, hogy te vagy az aki meg tudja változtatni?

Segítek értelmezni a kérdést. Az itt olvasgatók véleményére voltam kiváncsi ez ügyben.

Ha a gyakorikérdéseknek akartam volna írni hogy változtassák meg akkor azt tettem volna.

Ez talán így érthető (bitonyos IQ felett).

De hogy miért válaszol valaki ilyen hőbörgő suttyó stílusban ha egyszer olyan szinten van, hogy a kérdést sem érti? Vagy persze pont azért.

2017. márc. 16. 19:19
 14/14 anonim ***** válasza:
91%
Eszerint szándékodban sem volt a kérdésbeli változtatás elérése. Akárhányan, akármit írnak, te is azon vagy, hogy „nem kéne”. Nem is írsz a gyakorinak, válaszolóról sem tételezed fel. Viszont, ha mindegy, akkor miért vitatkozol?
2017. márc. 18. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!