Tudtad, hogy a moderátorok látják, hogy melyik kérdést/választ írtad?
Figyelt kérdés
Én meglepődtem rajta...2010. máj. 3. 12:00
1/22 anonim válasza:
Igen. Tudom.
Szerintem most is figyelnek távcsővel.
Mindent tudnak már rólam.
2/22 A kérdező kommentje:
de komolyan!egyszer törölték a kérdésem, és írták, hogy az egyik válaszomban azt írtam, hogy... [...] és igazuk volt!!
2010. máj. 3. 12:07
3/22 anonim válasza:
Igen. Hát én is azt írtam!
De szerinted mégis mi alapján törölnék a kérdést, ha nem olvassák el??!
4/22 A kérdező kommentje:
bazz, mindenki ilyen nehéz felfogású?? azt is tudják, hogy melyik kérdést/választ írtad, nem csak azt, hogy ez csak egy kérdés...
2010. máj. 3. 12:21
5/22 anonim válasza:
Te tényleg azt hitted hogy nem látják?
6/22 A kérdező kommentje:
igen... :$
2010. máj. 3. 12:27
7/22 anonim válasza:
Én nem is gondoltam bele. Jujj, de durva. Legféltettebb gondoltataimban olvasgatnak.
:)
8/22 anonim válasza:
ugyanúgy látják a kérdéseid és válaszaid, ahogy tenmagad
9/22 anonim válasza:
dejóóó. mingyá leszek én is moderátor..
amúgy meg rólam is mindent tudnak, basszus. legszivesebben megkéselném, aki ezt a módszert kitalálta..ez nem fer, hogy mások látják, hogy te miket irkálsz ide!
A rossz válaszokat, kérdéseket töröljék az oldalról, de ne mászkáljanak a kérdéseid, válaszaid között..
10/22 A kérdező kommentje:
ugye, szerintem is... :S mostantól nem írok annyira privát dolgokat magamról... :(
2010. máj. 3. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!