Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A gyakori Kérdések miért nem...

A gyakori Kérdések miért nem cenzúrázza jobban a kérdéseket?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy egyre gyakrabban kerül ugyanaz a kérdés kiírásra (általában: Miért nincs barátnőm, örökre egyedül maradok és társai).

Miért nem cenzúrázzák jobban ezt az oldalt vagy miért nem lehet valami szűrőt ltérehozni, hogy pl szeméylreszabhassam, hogy ilyen kérédst nem akarok látni?

Nem azért mert bunkó vagyok és nem adnék érdemi tanácsot, csak ezek kb mindig ugyanarra mennek ki és aki érdemben odaír az vagy pribátban kap alpári üzenetet vagy közösbe fordul át valamivé.

2016. nov. 28. 07:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10-es írtam amúgy a GY.K.-nek, bőven kifejtve a problémát.. remélhetőleg érdemben tesznek valamit vagy válaszolnak rá! .. :(
2016. nov. 28. 08:34
 12/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
33%

http://www.gyakorikerdesek.hu/felhasznaloi_szabalyzat

Szerintem a szabályzat egyetlen pontját sem sérti, ha többször felteszik ugyanazt a kérdést (kivéve persze ha ugyanaz teszi fel ugyanazt többször).

2016. nov. 28. 08:59
 13/18 A kérdező kommentje:

Az viszont igen, ha a kérdező, már 20.adjára teszi fel a kérdést.. de nyilván ez sem fog kiderülni, mert van vagy 10 nickje.

nagyobb karbantartást igényelne az oldal, az biztos!

2016. nov. 28. 09:00
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
A komolyabb karbantartás több pénzt igényel. Hajlandó vagy részt vállalni a költségekből tagsági díj befizetèsével?
2016. nov. 28. 09:07
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 lezártnak tekintem ezt a kérdést. Az illetékesekkel mar beszéltem.
2016. nov. 28. 09:34
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 annyit is elég lett volna írnod hogy nem, ahhoz nem fűlik a fogad. :)
2016. nov. 28. 09:37
 17/18 anonim válasza:

Tanács volt, nem lázadás.

2016. nov. 28. 11:58
 18/18 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek igaza van.

Alig-alig lehet már normális kérdést olvasni itt, mert eltűnik a sok bugyuta vagy provokatív kérdés között.

Ráadásul elenyésző részük van csak a saját kategóriájában. Ez még tovább rombolja a helyzetet.

Végül: az üzemeltetőket sem nagyon izgatja ez. Sőt: akkor mérgesek, ha valaki sokszor szól ezért, és sokat kellene dolgozni a korrekcióval.

De már olyat is láttam, hogy valami jó kategóriában volt (vagy végre oda került) - és erre ÁTTETTÉK egy rossz kategóriába.

Úgy érzem, eléggé ötletszerűen dolgoznak itt néha.

2016. nov. 28. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!