Aki "Nem hasznos"-ra ertekel egy valaszt az utana miert nem adja meg a "Hasznosat" helyette?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, amikor meg csak 1 valasz erkezett, ami mellesleg tenyleg a kerdessel kapcsolatos es nem OFF-olas. Le van ertekelve. (most eppen 66%-on all, tehat legalabb 3 valasz erkezett mar ra amibol az egyik nem "hasznos volt".)
Ha valaik tudja, hogy a valasz nem hasznos, akkor gondolom azt is tudja, mi lenne helyette a helyes valasz. Miert nem irja meg?
2008. okt. 3. 16:55
1/4 anonim válasza:
Mert sokan csak összevissza pontoznak különböző ismeretlen okokból.
2/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, pont most akartam feltenni ezt a kérdést. Egyedül én válaszoltam egy kérdésre, szerintem jól, és lepontozták, ami nem baj, de akkor az illető tényleg megírhatná, hogy mi a jó válasz?
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a lepontozó biztos benne, hogy a válasz nem helyes, de a jó válaszban meg nem biztos, ezért nem írja le.
Vagy csak egyszerűen véletlenül nyomott a piros kézre, én is jártam már párszor így! :/
4/4 anonim válasza:
Mert itt teljesen szubjektív értékelés van. Nem attól minősül hasznosnak egy válasz, hogy valóban az, hanem hogy többen hiszik azt, hogy hasznos, mint amennyien azt, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!