Miért nem értékelik a választ a kérdezők?
énsem szoktam pontozni:)
sokszor elis felejtek. de igazad van általában a válaszolok pontoznak és nem a kérdezők itélik a választ
szio, sokszor van ilyen nekem is, ne torodj vele, a lenyeg, hogy segitunk.
gondoltam ra, hogy jo lenne, ha csak a kerdezo tudna pontozni, aztan rajottem, hogy ha sok megosztott valaszt kap, akkor a valaszok pontja is segithet eldonteni
a rendszer hiaba jó, rossz, szerintem az emberek teszik azza, vagyis erted..
tenyleg ne torodj vele, ha tudunk segiteni, az jó, meg ha nekunk van kerdesunk mi rendesen csinaljuk, es nekunk is segitenek. a tobbi nem szamit
amugy sok kerdezo azert nem pontoz, mert lattam olyat, hogy beszoltak a kérdezonek, hogy miert pontozta le (!), aztan irta a kerdezo, hogy o nem is pontozott, de olyan merhetetlen stilusban kerte szamon a kerdezot, hogy az durva volt.. :(
A harmadik válaszolónak:
onnan tudom, hogy a kérdező nem értékel, hogy kommentet ír és a válasz EGYÁLTALÁN nincs még értékelve. Utána jön egy "okostojás" aki lehurrogja a válaszodat, majd hirtelen a "nem hasznos" kategóriába kerül.
Az ötödik válaszolónak:
Azért rossz, ha nem pontozol, mert a válaszoló értékelése azoktól függ, akik pontoznak. És ha csak az "okostojások" veszik a fáradtságot a pontozásra akkor a te minősítésed nagyot zuhan, pedig lehet, hogy tájékozottabb vagy a témában, mint akit "97 %-ban hasznos válaszokat ad" ként értékel a program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!