Itt gyakorikérdéseken mindenki ilyen?
Kikérem magamnak, én például negyven feletti háromdiplomás troll vagyok.
Kérdező, ha a kérdésedre őszintén és lényegretörően akarok válaszolni, azt mondom: nem.
Ha kicsit részletesebben, akkor meg kell kérdeznem, hogy szerinted tényleg bölcs dolog ilyen sarkalatosan leegyszerűsíteni a kérdést, ráadásul az összes válaszolót egy kalap alá venni? szerinted tényleg mindenki egyforma? Mert ha nem, akkor mi értelme a kérdésednek? Netán az összes kérdező buta?
Természetesen az általánosítás csak költői túlzás volt :)
Arra akartam kilyukadni, hogy rengeteg válaszból az érződik, hogy a megírója a tökéletesség megtestesítője.
Vannak, akik osztják az észt és azt hiszik, már ismerik is a Kérdezőt, és tudnak róla mindent, és ők bizony megtéveszthetetlenek és senki Isten fia vagy leánya meg nem győzheti őket arról, hogy az, amit ők úgy gondolnak, ahogy van, nem is úgy van...
És persze vannak olyanok is, akik őszintén segíteni akarnak.
De jo, h nem csak engem idegesit... Nagyon sokan olyan valaszokat adnak, mintha szamukra minden, ami a tokeletestol elter, az elitelendo lenne. Mert ok biztos hibatlanok...
A kedvenceim:
18 eves srac egy napot logni akar - ki vannak akadva, hogy megis micsoda zullott ember tesz ilyet.
16 eves lany nem akar egy komplett haztartast levezenyekni suli mellett - o egy lusta semmirekello, pedig mar "majdnem felnott".
Egy lany ranezett mas ferfira is a parjan kivul - o egy utolso utszeli riherongy.
Engem marhara idegesit, mert hat en nem vagyok tokeletes, es ezek alapjan a valaszok alapjan ugy tunik, ezzel egyedul vagyok ezen a bolygon, rajtam kivul mindenki mas az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!