Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek nem lenne jó ha a...

Szerintetek nem lenne jó ha a kérdés kiírója törölhetné a hasztalan válaszokat?

Figyelt kérdés

Már sokszor megesett,hogy mikor feltettem egy kérdést,jött 1 valaki aki írt egy hüleséget,onnantól kezdve pedig már nem is kaptam hasznos válaszokat.Vannak válaszok amiknek semmi értelmük sincs (pl. Terhes vagy!!)

Nem lenne jó,ha egy olyan választ ami hasztalan,a kérdés kiírója törölhetné?

2010. ápr. 24. 12:04
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ugyanazt akartam írni, mint a 14:27-es. Nem döntheted el szubjektíven, hogy mi a hasznos és haszontalan, mindenkinek más.
2010. ápr. 24. 21:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem, mert az emberek nem csak arra használnák, hogy az ilyen "terhes vagy" típusú válaszokat törlik, hanem pl más típusú kérdéseknél olyat is törölnének, akinek szimplán más a véleménye, vagy megmondták nekik az igazat, és az nekik nem tetszett, vagy satöbbi. Olyat esetleg lehetne, hogy a modik ellenőriznék, hogy tényleg csak ilyen "terhes vagy" típusúakat törölnek-e, de ehhez rengeteg ember kéne, meg rengeteg idő, úgyh megvalósíthatatlan
2010. ápr. 25. 09:45
 13/13 A kérdező kommentje:

ok

köszi a válaszokat.

2010. ápr. 25. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!