Szerintetek nem lenne jó ha a kérdés kiírója törölhetné a hasztalan válaszokat?
Már sokszor megesett,hogy mikor feltettem egy kérdést,jött 1 valaki aki írt egy hüleséget,onnantól kezdve pedig már nem is kaptam hasznos válaszokat.Vannak válaszok amiknek semmi értelmük sincs (pl. Terhes vagy!!)
Nem lenne jó,ha egy olyan választ ami hasztalan,a kérdés kiírója törölhetné?
Nem lenne jó. Képzeld el, mi menne a Politika kategóriában. :S
Egyes kérdéseknél nem lenne hülyeség. De régebben volt az, hogy a 0%-os (vagy valamennyi % alatti hasznosságú?) válasz nem látszott, csak ha külön kipipáltad, hogy látni akarod. Az elég jó megoldás lenne.
várjunk... nem! a terhes vagy-t nem kell törölni! hiszen jót lehet rajta röhögni ez meg kell a népnek! szóval te szerintem terhes vagy! :D
üdv.: második válaszoló
a terhes vagy-os kérdéseik eleinte még viccesek voltak,mostmár kezdenek szerintem unalmasak lenni.és egrész igaza van a második válaszolónak,meg a harmadiknak is,de azért szerintem egyrész mégis jó lenne,de ez igaz,erre nem gondoltam hogy ez lenne a hátránya :S
köszönöm első válaszoló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!