Szerintetek is jó lenne 1 "kérdés lezárása" gomb?
Figyelt kérdés
Elegem van, h a kérdéseimre az emberek 99% vagy azt írja be h "xD" vagy trolloskodik, flamel ezerrel. Nektek nincs elegetek ebből? Szerintetek is jó lenne 1 ilyen gomb?2010. ápr. 23. 11:46
12/19 anonim válasza:
Szerintem nem lenne jó.
Kérdezek valamit, lezárom, s jönne valaki, aki még hozzáfűzne valamit válaszként, vagy az idő múlásával már változna a válasz, és már nem lehetne válaszolni a kérdésre, tehát alapvetően a nem igaz maradna meg ott, semmi esély helyesbítésre, ez nem kóser.
Én szoktam kapni értelmes válaszokat hónapokkal vagy évekkel ezelőtt feltett kérdésemre is.
Szerintem többet vesztenél a dologgal, mint amit nyernél. Igazából nem is látom, hogy mit lehet nyerni ezen.
Az idiótákat a modiknak kell jelezni, nem miattuk bezárni kérdéseket.
13/19 A kérdező kommentje:
Érdekes, nálam az esetek nagy részében a frissen kiírt vagy kiemelt kérdéseimre nem érkeznek válaszok soha. :-o
2010. ápr. 23. 14:22
14/19 anonim válasza:
De minek teszel fel olyan kérdést amire vlaószínú,hogy nem érkezik normális válasz?
16/19 anonim válasza:
Na, ez az, amit 14:51 írt, az igaz. Azok a kérdések, amelyekre beírják, hogy terhes vagy, valószínűleg olyanok is. Biztos vannak kivételek, amikor azon poénkodnak az emberek, hogy mekkora szakszöveget nyom valaki, holott csak a saját hozzánemértése miatt találja viccesnek. De a többségük nem ilyen. Feltesznek egy idióta kérdést, amire kis utánajárás után válszt kaphatna a kérdező, de ő inkább ide ír és malmozik, hátha valaki helyette megoldja a problémáját. A lezárás végülis tényleg felesleges. Miután nem érdekelnek már a válaszok egyszerűen nem nézed. Bár ez problémás, ha új válasz miatt előre hozza a rendszer. De ezt meg lehetne oldani, valami "nem érdekelnek a további válaszok" gombbal, és akkor külön menüpont alatt gyűjthetné tovább vagy egyszerűen nem tenné a kérdések tetejére, ha új válasz érkezik. De az "xD"-ket és a "terhes vagy"-okat a legtöbb kérdés, amire beírták, igenis megérdemli.
17/19 anonim válasza:
Én sem támogatom az öteletet. Nem ismételném az előttem írokat, ők már leírták, miért nem lenne jó...
19/19 anonim válasza:
Mindentől eltekintve szerintem jó lenne. Hogyha valaki még várja a választa, akkor nyilván nem zárná le a kérdést. De amikor már "elfajul" meg személyeskedéssé alakul meg eltérnek a tárgytól meg zaklatnak meg satöbbi na az már idegesítő. Úgyhogy jó lenne egy ilyen gomb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!