Mit változtatnátok a gyakori kerdeseken?
Véleményem:
1.Szigorúbb szabályok.
Félnek bannolni,inkább csak figyelmeztetéseket/tiltásokat kűldenek
2.Rendes moderálás:
Erröl anyit,hogy rengeteg kérdés/válasz nincs moderálva rendesen.
rassiszta(pl.:ma láttam hogy a kissebségi helyett előszeretettel utalnak a bőrszínre,és használják a c vel kezdődő kezdődő szót),önkényuralmi megjegyzések,mást sértő megjegyzések,nem a kérdésre válaszonak.
Ez utóbbira megoldás:Az ok hogy ott van egy piros nyomogomb a kérdéseknél,de szerintem ez nem elég.
Vagy ti szoktátok használni ha olyat láttok?
Jobb lenne ha valamit adnának érte,pl.:pontot,lennének rangok.
A rangokkal engedményeket kapnánk,.
A százalékos válaszértékelés nem jó.
Nem tükrözi a valóságot,ha a politikai oldalt nézzük,ott ugye csak saját véleményt oszthatunk meg,amit erőszeretettel pontoznak.Milenne ha semleges,és plusz pont lenne?
Új kinézet, valami modernebbet végre
- szigorúbb büntetési rendszer ami kiszűri a troll kérdéseket
- a kérdéseket is lehessen véleményezni.
+Jó az alap,de ezt lehetne tovább építeni.
A designre is ráférne már a csiszolgatás,bár ez se rossz,de lehetne ennél sokkal jobb is.
Ha így belegondolok:A moderátorok nem képesek minden kérdést leellenőrizni.
Ez érthető,hiszen sok a kérdés/a kérdések mennyiségéhez képest pedig kevés a moderátor.Ha mindenki rendesen értékelne,akkor sokkal jobb lenne a helyzet.Amit fentebb irtam,ha kapnánk érte pontot,valamit ami ösztönöz az jobb lenne szerintem.
Új kinézet.
Több kategória.
Tini párkapcsolatokat megszüntetni és egyberakni a felnőttel.
Kb ennyi.
U.i.:
Mi a baj a "cigány"al? A cigány az cigány.
Ahogy a néger is néger.
Kínai is kínai.
Stb
(Van cigány és néger ismerősöm is...semmi bajuk ezzel)
Az tényleg jó, hogy kisebb-nagyobb sikerrel megpróbálják szűrni a káromkodást, de nem kéne a 18-as korhatár. Aki nem érti, az nem érti, aki meg igen, annak nem fáj elolvasni olyasmit amivel tisztában van.
Jó lenne ha törölhetnénk a saját kérdéseinket és válaszainkat. Vannak akik véletlen ostobaságot írnak le, és megbánják. (És nem csak saját magamra célzok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!