Gyakori kérdéseken hogyan lehet választ módosítani?
Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 22:02
2/8 anonim válasza:
Sehogy. Max úgy, ha írsz a moderátornak és megkéred rá nagyon szépen.
3/8 A kérdező kommentje:
Ohhh basszus...
És ha elrontottam egy választ vagyis belekezdtem és véletlen úgy küldtem el hogy még nincs befejezve...Olyankor mit kell csinálni?
2016. máj. 5. 22:04
4/8 A kérdező kommentje:
Moderátor? Bocsi nem értek hozzá
2016. máj. 5. 22:05
5/8 anonim válasza:
Küldesz egy E-mail-t ide:
info(kukac)gyakorikerdesek(pont)hu-ra.És talán javítják.
6/8 anonim válasza:
A moderátor egy (vagy több) ember, aki hozzáfér a GyK adataihoz, tudja őket törölni, módosítani.
moderator@gyakorikerdesek.hu címen éred el.
Megkérheted, hogy töröljék a választ, törölni fogják. Add meg, melyik kérdés, és hányadik válasz, illetve biztos ami biztos, a felhasználóneved is szerintem.
7/8 anonim válasza:
véletlen úgy küldtem el hogy még nincs befejezve.
akkor irsz meg egy valaszt a lemaradt szoveggel.
8/8 anonim válasza:
Így van, ahogy utolsó írja. Az is bevett gyakorlat, hogy elütés esetén új válaszban *-gal kiemelve írod le helyesen az adott szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!