Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy lehet hogy egyesek...

Hogy lehet hogy egyesek semmit nem kérdeztek még meg itt?

Figyelt kérdés
Elnézve a toplistát, van néhány olyan felhasználó, akiknek még egy kérdésük sincs. De van huszonakárhányezer pontjuk (válasz, értékelés), amihez elég sok időt kellett itt a gyk-n eltölteniük. Hogy lehet, hogy mégse mérdeztek meg még semmit? Semmi nem ihletett meg?
2016. júl. 16. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Tudod, elsősorban ez az oldal NEM azért van, hogy unalomból tegyél fel kérdéseket...

Ha nincs valakinek kérdése, akkor inkább ne tegye fel azt, minthogy ilyen marhaság süljön ki belőle.

Láttam már olyan kérdést,hogy 'unatkozom, beszcsizünk?'.

Ez nem ide való.

2016. júl. 16. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:
66%
Azért azt vedd figyelembe, hogy a toplista csak az elmúlt 30 napot mutatja, tehát lehet hogy van egy csomó kérdése, csak az utóbbi időben nincs.
2016. júl. 16. 22:50
 3/3 A kérdező kommentje:

A teljes toplistáról beszélek, ahol a mindenkori adatok megvannak (az első 500 helyezés). Ott látszik, hogy ki mennyi kérdést tett fel.

Persze, én se azt mondom, hogy írjunk ki minden marhaságot! Ismerkedjünk, meg mi a véleményed rólam, vagy akárkiről.

De ahogy szoktam böngészni a kérdések között, nekem egy csomó minden eszembe jut egy-egy megválaszolt témával kapcsolatban, amit nem tudok. Nem szoktam agyalni azon, hogy na, mit kérdezzek, de gyakran jutnak eszembe kérdések egy-egy kérdés vagy válasz kapcsán. 6 éve használom az oldalt, és nem tudom elképzelni, hogy ennyi idő alatt (míg összegyűlt a huszonvalahányezer pont) egy téma se ihlessen meg, amivel kapcsolatban kérdések merüljenek fel bennem. Egyetlen egy sem. Nekem fura.

2016. júl. 16. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!