Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Emberek, mért van ez GYIK. -on?

Emberek, mért van ez GYIK. -on?

Figyelt kérdés

Amikor felteszel egy kérdést,és ne adj Isten ejtesz egy apró helyesírási hibát...és mindjárt jönnek a rosszindulatú válaszok hogy még írni sem tudsz meg ilyesmi!

Miért ilyen némelyik ember? Mért kell ócsárolni a másikat?

Ha nemtud értelmes választ írni akkor mi a fenéért is ír akármit? Azért,hogy sértegethesse a másikat?

2016. júl. 9. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Igen, ilyen bunkók az emberek. Nekem még ilyenért nem szóltak be, de provokatívnak mondtak, pedig szerintem nem voltam az. Aztán valaki írta privátban, hogy ne foglalkozzak velük, csak trollok. Te is hagyd őket a francba. Majd megunják, hogy folyamatosan le vannak minuszozva és akkor abbahagyják.
2016. júl. 9. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyen bunkó emberek pontoztak le most is.
2016. júl. 9. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Én sem értem...de van amikor egy egyszerű szó látszik hogy úgy van elírva hogy gyors gépelés miatt..Pl.: mit helyett mot meg ilyenek szóval el van gépelve és könnyen el lehet nézni nem olyan hogy mondjuk azt írom mondlyuk.Meg ezek a lepontozások..Leírom a véleményem ami szerintem nem is flegma meg normális erre valamelyik vadbarom lepontozza.Tudom kit érdekel ez csak egy online oldal de azért mégis...
2016. júl. 10. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

De amikor valaki azzal csesztet, hogy egy agresszív..., miközben nem is vagyok az, erre direkt írok egy olyan agresszív választ, hogy megmutassa mi az, mert láthatóan nem értik és még én vagyok a bunkó... Ez már nevetséges.

És szerintem az nem olyan nagy dolog, hogy valaki véletlenül egy bebűt félre nyom. Az ilyenek mániákusan figyelik az elgépelést, vagy mi?

2016. júl. 10. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
42%
Ja,mert ők soha nem hibáznak.SOHA.😆😆
2016. júl. 10. 22:31
 6/7 anonim válasza:
szerintem ne foglalkozz velük ennyi örömük van az életbe élőbe meg semmit nem csinalnak ennyi nem kell velük törődni legyen meg a kis örömük ezzel
2016. júl. 16. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Fórumokon, blogokon is ez megy. Egy ideje divat a nyelvtannáciskodás. Én azon szoktam röhögni, hogy az ilyen okostosájok helyesírása is általában mekkora katasztrófa :)
2016. júl. 23. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!