Mégis mit képzel magáról a gyakorikerdesek.hu hogy nem lehet írni kampánycsend miatt a politika kérdésekbe?
Figyelt kérdés
Ez akkora egy nonszensz hogy hihetetlen. Felhasználók tesznek fel és válaszolnak, vitatnak meg politikai kérdéseket. Ebben hol van kampány? Nevetséges aki ezt kitalálta.2010. ápr. 10. 03:21
11/14 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok párttag, én nem kampányolok semmit. Szerintem az nem kampány ha felhasználók megvitatnak valamit egy ilyen oldalon. Az a kampány, ha kifejezetten pártok reklámozzák magukat. Miért engem korlátoznak kampánycsend címszó alatt?
2010. ápr. 10. 16:03
12/14 anonim válasza:
Az is kampányolás, ha az interneten írogatod, hogy pl. "én a Jobbikra szavaztam, ti is arra szavazzatok", stb.
És teljesen jogos, legalább nincsenek percenként ilyen kérdések, hogy "te kire szavaztál?", "melyik pártra szavazzak?", melyik párt fog nyerni".
És ha nevetséges aki kitalálta, akkor engem szidj, mert én voltam az egyik, aki írt a gyakorikerdesek.info.hu-ra, hogy itt is legyen kampánycsend.
13/14 anonim válasza:
Ja, nem lenne itt kampánycsend, csak azért van, mert néhányan írtunk a szerkesztőségnek, hogy jó lenne. (Többek közt én is.)
KÖSZÖNJÜK, EZ ÍGY TISZTESSÉGES!
14/14 anonim válasza:
Ezt akartam írni, hogy tudtommal a felhasználók vetették fel az ötletet, valaki ki is írta kérdésbe. És szeritnem jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!