Mégis mit képzel magáról a gyakorikerdesek.hu hogy nem lehet írni kampánycsend miatt a politika kérdésekbe?
Én most vettem észre, hogy mi a helyzet.
Hát nem tudom, szerintem itt semmi szükség rá!
Az oké, hogy ne nyomják az emberek arcába ilyenkor a sok hirdetést (bár én ma is láttam millió ilyet a tv-ben) és minden sz.rt, de aki ide feljön, főleg a politika részlegbe az szerintem számít erre.
Ezt igazán nem kellene korlátozni, hátha valaki most akar kiírni szavazással kapcsolatos kérdést, mert mondjuk valamivel nincs tisztában.
Na mindegy.
Lehet, hogy nem konkrétan a gyk döntése volt, hanem ők is kapták az utasítást "fentről. Bár fogalmam sincs, hogy megy ez.
"Mégis mit képzel magáról a gyakorikerdesek.hu..."
- Azt csinál, amit akarnak a saját az oldalukon. Vagy talán közhasznú céllal készült az oldal? Nem, és így még csak magyarázkodniuk sem kell.
Egyébként ha nem tűnt volan fel, bizonyos olalról hónapok óta folyik ott a kampány. Csak az nem veszi észre, aki nem akarta.
Kampánycsend van. Nem a gyk agyszüleménye, hanem törvény rendelet. Iwiwen sem írhatsz pl. politikai dolgokról holnap éjfélig.
Meg azért tegyük hozzá, hogy azért nem csak "felhasználók" írnak ide. De nem részletezem- hisz kampánycsend van!
Részemről én örülök neki!!
A kampánycsend minden médiára vonatkozik.
Birjuk ki már ezt a rövid időt anélkül, hogy hangosan szidjuk a különböző pártokat.
Törvény írja elő MINDEN választás előtt a kampánycsendet.A megsértése bűncselekmény.
Eddig mindenki tájékozódhatott a pártokról,és a programjaikról.Ezen az oldalon pedig igen egyoldalú kampány folyt.Néhány értelmes hozzászólás mellett,ontották a hülyeségeiket.
A választással kapcsolatban senkinek nem lehet semmilyen problémája.Ha nem a lakhelyeden akarsz szavazni,akkor már elkéstél a máshol szavazásról.Ha pedig a szavazócédula kitöltésével van bajod,a Választási Bizottságtól kérhetsz felvilágosítást.
Nagyon helyes,hogy legalább 2 napig nincs kampányolás.
"Mégis mit képzel magáról a gyakorikerdesek.hu..."
Mi az, hogy mégis mit képzel? Hát ha a saját szerverem, oldalam, szolgáltatásaim ügyeibe beleszólna valaki ilyen módon, még a tartományt is bannolnám, ahonnan feljött :D
Te mit képzelsz magadról, hogy egy - a felhasználók számára - ingyenes szolgáltatás korlátait ilyen stílusban kérdőjelezed meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!