Ugyan milyen jogot sértettem hogy ezt az üzenetet kaptam: T. Felhasználónk! "Honnan tudok 3D-s filmet letölteni? " kérdést töröltük, mivel a kérdés, vagy a kérdésre érkező válaszok vélhetően sértik egy harmadik fél szerzői jogait. Ne írd ki újra
Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 06:34
11/14 anonim válasza:
"Én ugyan nem nyilatkoztam egyetlen szóval sem!"
Úgy látom, kicsit nehéz a felfogásod.
Amikor regisztráltál erre az oldalra, akkor kellett volna elolvasni a felhasználási feltételeket, amire ott is volt a mutató - és amit nyilván kihagytál.
De attól még érvényesek!
A regisztrációddal aláírtad, hogy ezeket elfogadod.
Leszel szíves odafigyelni, és ezeket betartani.
12/14 anonim válasza:
Jogi értelemben véve a kitiltás támadható a médiatörvény többször módosított, a véleménynyilvánítás kérdésben való feltevésére vonatkozó része alapján is. De alapvető probléma, hogy pusztán a válaszokat lehet cenzúrázni ilyen alapon a kérdést nem. Hiszen érkezhetne erre olyan válasz, hogy a youtube fizetős oldaláról, a kábelszolgáltatód videotárából, előfizetéses külföldi szolgáltatóktól vagy a műholdas kábeltv megsztásos opcióján keresztül a megosztást szolgáltatásszerűen (adózva) végző emberektől, az EU médiaszolgáltatások és stream szolgáltatásokról szóló szabadkereskedelmi egyezményben rögzített részével kapcsolatban. Tehát ha kiírod és törlik, simán perre viheted hiszen az EU törvényei védik a kereskedelmi tájékozódást, így ha te azt mondod, hogy kereskedelmi tájékozódást végzel a kérdéssel és ebben téged korlátoznak, az a fogyasztói jogaid durva megsértése ami pénzbírsággal sújtható. Sokszor jó jogilag tájékozódni, persze nem lehet mindenki jogász de az se jó ha van egy oldal ahol a jog nem ismerete miatt cenzúráznak embereket mert könnyebb így a kérdést kikerülni.
13/14 anonim válasza:
... továbbá nem veszi figyelembe a több ezer oktatási célú ingyenesen elérhető, az Európai Unió által finanszírozott milliárdokból elkészített oktató anyagait, természetfilmeit, ami mindenki számára hozzáférhetőek és korlátozások nélkül letölthetőek. A feltételezés, hogy te nem oktatási célú vagy szabadon felhasználható anyagot kérdezel 3D filmként, ez már önmagában sérti azt a jogod, hogy te nem jogsértést, hanem "free" kategóriában gondolkodsz. Túlcenzúra, sajnos én is jártam már így itt is és máshol is. Persze nem a rossz szándék vezérli szerintem az oldalt, ezt én nem feltételezem, inkább az, hogy nem akarnak problémát a nyakukba a nagyon nagyoktól, ez valahol érthető ilyen kis költségvetésű oldalaknál mint ez.
14/14 anonim válasza:
Egyébként.. Utube-on rengeteg film van. Ha azt linkelné be valaki akkor azt törölné ezekszerint a gyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!