Ugyan milyen jogot sértettem hogy ezt az üzenetet kaptam: T. Felhasználónk! "Honnan tudok 3D-s filmet letölteni? " kérdést töröltük, mivel a kérdés, vagy a kérdésre érkező válaszok vélhetően sértik egy harmadik fél szerzői jogait. Ne írd ki újra
Tilos a neten más szerzői jogvédett műveit terjeszteni. Azzal, hogy neked itt linkelnek letöltési vagy megnézési lehetőséget, az oldal közvetetten részt vesz és felületet ad a jogsértő magatartáshoz.
Téged ez nem érint, hiszen egy törléssel megoldják, de ha tele lenne az oldal letöltési linkekkel, előbb-utóbb meg is büntetnék érte.
Gyakorikérdések jogi nyilatkozat: "támogatja a Felhasználók aktivitását adott témakörökben, illetve segíti a népszerű webes szolgáltatások elérését"
Köszönöm Gyakorikérdések!
Én sem értem miért törölték. Még semmi illegális nincs benne. A film gyártó honlapjáról gondolom letölthetőek a filmek (pénzért) és azt belinkelni nem illegális. (A torrent linkeket a válaszokból lehetne.)
Akkor kéne törölni, ha így szólna: "Honnan tudok ingyen/torrentről 3D-s filmet letölteni?"
"semmilyen regisztrációról nem nyilatkoztam."
De nyilatkoztál, amikor beléptél.
Olvasd el a felhasználási feltételeket.
Legközelebb meg írd ki, hogy törvényes megoldást kérsz, az mehet.
alapból a letöltés illegális, ha az oldal engedi, hogy linkeket közöljenek, akkor azzal a kérdezőt letöltésre buzdítják, a megvásárlás helyett.
Mivel az oldal tele van adsense hirdetéssel, így a warez (márpedig a torrent, illegális letöltés annak számít) nem engedett.
Az oldal havi szinten több milliót keres hirdetésmegjelenítéssel, egyértelmű, hogy nem a te kérdésed a legfontosabb.
Főleg ha használnád a googlét, akkor előbb megtalálnád a kérdésedre a választ, mint amennyibe egy kérdést ide kiírod és válasz érkezne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!