Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Az Eszem áll meg?

Az Eszem áll meg?

Figyelt kérdés
Ez a bejelentgetősdi hogyan működik itt a gyakorin ? Valaki rányom a piros táblára és másodperceken, perceken belül törlődik a ki írt kérdés ? Láttam tegnap, hogy valaki kiírta, hogy "JELENTETTEM A MODERÁTORNAK" !, és hopp már el is tűnt valakinek a kérdése. El sem olvassák, elég egy besértődött ember szava ?
2016. márc. 19. 00:34
 1/5 A kérdező kommentje:
Csak azért mert én a magam részéről eltársalogtam volna az illetővel aki a kérdést feltette és ahogy láttam rajtam kívül még voltak páran ezzel a dologgal így .
2016. márc. 19. 00:39
 2/5 Blade Bone ***** válasza:
100%
Hát nyilván megnézik hogy helytálló e az indok, ami a kérdés jelentéséhez vezetett, ha úgy ítélik igen, mert szembe megy az oldal szabályaival, törlik. Nem számít, hogy kinek a számára volt érdekes a ki írt kérdés, ha a szabályoknak az nem felelt meg.
2016. márc. 19. 00:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Sokszor olyan gyorsan, pillanatok alatt törlődik egy egy ilyen kérdés, hogy már kíváncsi lennék arra, hogy ilyen rövid idő alatt ki mivel érvel, elég egy szó, egy mondat ?
2016. márc. 19. 00:52
 4/5 Blade Bone ***** válasza:
Nem tudom pontosan, de igazából semeddig nem tart jelenteni egy kérdést, plusz más oldalakból kiindulva én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg figyelik is a kiírásokat.
2016. márc. 19. 01:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A kérdések (meg válaszok) törlése úgy történik, hogy a piros gombbal jelentheted, ha szerinted a kérdés problémás, és hogy miért. (pl. trágár, provokatív, szabályokba ütközik - meg még pár, nem tudom pontosan, csak ilyenekre emlékszem)

Ez a kérdés így a bejelentéssel moderátoroknál megjelenik, akik megnézik a kérdést és eldöntik, hogy jogos-e a törlés. Természetesen itt az adott moderátortól is függ, hogy ö hogy érzi - mert van egy csomó határeset, és vagy törli, vagy hagyja, ha szerinte nincs baj a kérdéssel.

Az, hogy mennyi idö múlva törlik, attól függ, hogy mikor nézi meg egy moderátor - mert ök nem föállásban dolgoznak ezen, ezért csak naponta többször végignézik az oldalt. Ha éppen akkor nézi meg, amikor a bejelentés történt és szerinte jogos, akkor tünik el azonnal, különben meg akár fél napig is ott lehet még.

A "JELENTETTEM A MODERÁTORNAK" a legtöbbször nem jelent semmit, mert az nem szamít, ha egy válaszként odaírja valaki - és aki tényleg jelenteni akarja, az nem posztol a kérdéshez.

2016. márc. 19. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!