Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Elveszett az eszem! Mit tegyek?

Elveszett az eszem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár percre letettem az asztal szélére, de mikor elfordultam, már csak hűlt helye volt. Csak az eszem tokja maradt ott. Most mitévő legyek ?????!!

2015. márc. 27. 19:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kiabáld a nevét majd vissza jön. Ha nem akkor meghalsz:(
2015. márc. 27. 19:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Írd fel a másodfokú egyenlet megoldóképletét és helyettesítsd be az eszeddel, majd a megoldást nyald meg.
2015. márc. 27. 19:58
 3/13 anonim ***** válasza:
nyugi amityville-ben is tűnnek el dolgok... xd
2015. márc. 27. 20:29
 4/13 anonim ***** válasza:
ne búslakodj.
2015. márc. 27. 22:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Észre sem fogod venni,h hiányzik.
2015. márc. 28. 15:03
 6/13 anonim válasza:
nézd a jó oldalát, ha jönnek a zombik te biztonságban leszel
2015. ápr. 11. 12:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Lehet rosszul emlékszel az emlékek elfutottak az agyaddal...... :(
2015. ápr. 11. 12:16
 8/13 Veru10 ***** válasza:

Keresd meg!

Nyugi majd meg lesz,lehet,hogy csak megy egy kört az udvarban,persze ha el nem lopták akkor nem nem lesz meg.

D

De én meg most vissza kérdezek:Ha az agyad nincs a helyén ezt a kérdést hogyan tudtad megírni.

2015. ápr. 12. 10:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Vegyél elő egy jó erős nagyítót és keressed ott ahová tetted, meg lesz az, csak ilyenkor amikor kiveszed, hirtelen nagyon kicsire összeugrik, mert a primidiotikus hullámok hatása megszűnik! Máskor sokkal óvatosabban tedd le, mert a füleid által generált hullámok tartják csak a fejedben az eszed! De ezt Te már biztosan tudod, hiszen most írtam le! Én még szoktam alkalmazni az apróra vágott vöröshagymát, vagy őrölt borsot is, mert attól bizseregni kezd és önkéntelenül is odanyúlsz ahová tetted, de akkor nagyon vigyázni kell, óvatosan rakd vissza a tokjába, nehogy kimossa a könny azt a pici kis eszedet! Még egy morfológiai tapasztalatot megosztok Veled, miután visszaraktad égni viszketni kezdenek a füleid, néha cseng is, ne ijedj meg így indul a hullámgenerátor, miután "rebutolja" magát, az eszed hirtelen belenő a tokjába és olyan lesz mint volt!Az ilyen emberekre mondják " ha több eszed lenne, elmehetnél féleszűnek", igaz ami igaz ezt sokszor mondják Nekem is!
2015. ápr. 17. 22:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem veszett el! Én loptam el.
2015. ápr. 18. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!