Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi hatarozza meg, h ki hany...

Mi hatarozza meg, h ki hany szazalekban ad hasznos valaszt?

Figyelt kérdés
Ebben a temakorben surun valaszolgatok es sosem bunkon,lekezeloen,tenyleg segitokesz szoktam lenni,megis keves szazalekban irja,h hasznos valaszokat adok. Ez miert van?
2016. febr. 6. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"Ebben a temakorben"?
2016. febr. 6. 19:04
 12/15 anonim válasza:
0%

# 5, Master :)

De akinek alacsony a pontszáma azt hamarabb pontozzák le. Mert hát vagy kamu vagy troll vagy hülye. Pedig egyik sem vagyok..

2016. febr. 6. 19:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Én néha szoktam meghökkentő, esetleg botrányos kérdéseket kirakni, vagy vicceseket, videókkal fűszerezve. De ki is írom hogy poén a kérdés, nem kell komolyan venni. :D

Bizony, párat töröltek a moderátorok, de jókat röhögtünk, viccelődtünk rajtuk. :D

Így meg aztán, lecsappan a % és pontszám. :)

Már jó ideje Top 2-es vagyok, ritkán felcsúszok az első helyre a Szexualitás rovatba.

Többinél ahol alig válaszolok, a béka segge alatt vagyok. :D

Brekeke! :D

2016. febr. 6. 19:13
 14/15 A kérdező kommentje:

Ja igen! Ma nekem is toroltek egyet a moderatorok,amire irtam is egy e-mailt nekik,h ebben mi volt a kifogasolnivalo!

A kerdes az volt,h ki az,akinek van valamilyen plasztikai beavatkozasa?

Kifejtesnek oda irtam,h leginkabb a szaj es popsi erdekelne es ha meg van elegedve vele,akkor lehetne-e tudni ki volt az orvos?!

Na ebben nem tudom milyen oriasi bunt kovettem el...!!!! Masok ezerszer gazabb kerdeseket tesznek fel megsem kerulnek torlesre! Ilyenkor elgondolkodok,h en tenyleg azert vagyok itt,h masoknak segitsek,aztan ha neha felmerul bennem egy kerdes es kiirom,azt azonnal torlik! Akkor elotte megkerdezzem a moderatorokat,h ki irhatom-e azt a kerdest ami engem tenyleg erdekel? Vagy ez,h mukodik?

2016. febr. 6. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:
66%

moderátori munka itt kritikán aluli.

vannak olyan kérdések amiket még a 3 éves unokaöcsém is provokatívnak tart, de azért csak nem sikerül törölniük.

válaszok szintén.

más normális kérdéseket meg simán csak farzsebből törölnek.

szerintem ez ilyen hangulat függő dolog, lehet épp elkapta a szarás az ügyeletes moderátort mikor jelentik a kérdést, aztán olvasás nélkül törli is hogy mehessen már végre kaksizni.

mostanában nem jártam a politikában ,de régebben elég sokat válaszolgattam ott, és egy időbe tuti valami mszp-s vagy ős baloldali moderátor volt ügyeletben.

akármilyen baloldali kritizálós kérdés lett feltéve, ami kicsit is kimondta az igazságot, egyből törölték.

ellenben a fideszt bárki szidhatta, sőt a fideszes válaszolókat is ócsárolhatták a sárga földig a válaszokban, nagy nehezen több nap után törölték az ilyen válaszokat.

volt egy kérdés, amiben engem faxfejtől kezdve nyomorék g*ciig mindennek el lettem hordva, mert leírtam a véleményem és egyet értettem a fidesszel, és olyan 5-6 válaszban végig fikáztak, majd két hét telt el mire törölték azokat a sértő válaszokat.

sokan írtak is ki kérdéseket, ezzel az elfogultsággal kapcsolatban a politikába, mert nem csak nekem tűnt fel hogy politikai nézet alapján megy a moderálás.

egy időben még azt is pedzegették, hogy baloldali liberális kezek vannak az egészben, mert már a vak is látta hogy nagyon nincs rendjén valami.

mostanában nem járok már oda, túlságosan sok fröcsögő proli lepte el a politika kategóriát, úgyhogy nem tudom változott e a helyzet valamit...

2016. febr. 6. 20:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!