Mi hatarozza meg, h ki hany szazalekban ad hasznos valaszt?
Az hogy kivel értenek egyet!
Miért van ennyi %-om? Azért mert nyers vagyok és nem átlag ember.
Ha feltesznek egy kérdést. Pl szilikon vagy sima igaz mell. Ha azt írom, hogy szilikon le leszek pontozva, csak példa volt. Pedig véleményt kértek... Vicc az oldal ebből a szempontból. Itt annak van magas %-a aki az átlaggal ért egyet.
Teljesen mindegy hogy mennyi pontod gyűlik össze, vagy vész el, vagy hány %-os vagy. Mindenki másképpen gondolkodik, vélekedik az adott válaszokon.
ne akarj itt mindenkinek megfelelni. Én is voltam már 97%-os. Most meg 79. És? Mi van akkor?
Annak van magas %-a, akinek szerencséje van. Én van, hogy annyira hülye kérdést látok, hogy trollkodok valamit, és 100%-ra értékelik, máskor meg a legértelmesebb választ is lepontozzák 0-ra, mert nekik nem szimpatikus. Sokszor meg nem is értékel senki. A másik, hogy nem lehet módosítani az értékelést, így pl. van, hogy elsőre lepontoznak, aztán írják, hogy ja tényleg, igazad van. Velem olyan is van, hogy telefonon rosszat érzékel, azt se lehet módosítani.
Egyébként szerintem józan ésszel meg lehet ítélni, hogy egy válasz hasznos-e vagy sem (elvégre pontozásnál is el kell tudni dönteni), tehát lényegtelen hány százalékon vagy. Vagy megfogadja a tanácsod, vagy nem.
Nézd, én a TOP 10-ben vagyok. Volt, hogy hetekig 1 percre sem kerültem le az első helyről , de mindig itt vagyok a top 10 ben, nagyon régóta.
Én normális válaszokat adok és ott segítek másokon ahol tudok...mert ráérek, mert emberséges vagyok és mert van sok tapasztalatom.
A nevemet kb. 2 hónapja rejtettem el, mert megelégeltem, hogy minél ismertebb lett a nevem, annál inkább csak trollkodásból is belém kötöttek és lepontoztak, illetve zaklattak privikben.
Ezen túl kell tenni magad... nekem is sikerült. Jól esett, hogy "ismernek" de inkább lemondtam róla, mert már negatív oldala erősödött a dolognak.
Ne foglalkozz a pontozással, százalékokkal :)
Válaszolj, segíts akin tudsz és szard le a sok birkát :)
Ez butaság.Hetek óta ott vagyok a top 10-ben.
De a héten is vagy 10-kérdésemet 0-ra pontoztak.Majd 2-nap múlva már 82%-on volt. A 74%-se sok de akkor is lepontoznak.Főleg amikor a trollok (tizenéves unatkozó gyerekek) megérkeznek.
Ne a pontra hajts.Annak örülj.Ha kapsz egy privát köszönő levelet a segítségedért, mert ilyen is van!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!