Ha letiltották egy barátom fiókját, akkor mikor jöhet vissza?
Belépni be tud. Minden passzív tevékenységet is meg tud tenni. Pl. a kérdéseket el tudja olvasni, figyelni tudja a kérdéseket, kulcsszavakat.
Nem tud kérdezni, választ írni, értékelni. Azt hiszem jelenteni sem.
A tiltás végleges szokott lenni. Esetleg írhat(sz) a modinak, ha nem tarja (tartod) méltányosnak.
muhahaha xd
én már a számát sem tudom, hogy hány ilyen kék üzit kaptam :D
egyébként régebben nem volt végleges a tiltás, nekem volt olyan accom ami fél év után újra aktív volt, de ez mondjuk az nem mostanában történt...
elvileg a bannolás és a tiltás között az a különbség, hogy a tiltás feloldható, a bannolás viszont végleges.
ezt könnyen ki lehet deríteni, kell privit küldeni neki, ha elküldi akkor csak tiltva van, ha elküldésnél azt írja ki hogy a felhasználó tiltva lett, vagy az accja törlésre került akkor bizony véglegesen bannolták.
egyébként nekem van egy olyan sejtésem, hogy pl. ha bejegyzett tiltás alatt lévő IP cimről jelentkezel be, akkor automat megkapod az "instant bannt".
ehhez elég ha egy olyan wifire csatlakozol aminek az IP-je fent van a gyik tiltólistáján.
minden esetre kicsi az esély, hogy valaha arról a gépről és modemről fog tudni gyikezni, főleg ha nem elég jártas a témában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!