Mi a baj a gyakorikerdesek.hu-val? Mi nem tetszik?
Nekem ezek nem tetszenek:
- nem lehet pontozni a kérdezőt:)
- nem lehet törölni vagy lezárni a saját kérdésed
- nem lehet törölni a válaszaidat, sem beleszerkeszteni
- a "Általad megválaszolt kérdések" alatti kérdésekre klikkelve mindig az első oldalra ugrik, akkor is ha pl. a te válaszod a 3. oldalon van és van mondjuk 6 oldalnyi válasz. (gondolják "keresd ki magadnak p.raszt, ha már nem emlékszel mit is írtál!" - jó csak viccelek, tudom, hogy nem gondolnak semmit:)...)
Kinek mi a véleménye - ellenvéleménye, egyéb javaslatok?
Bocs, hogy a politikában kérdem, gondoltam itt talán lesz akit érdekel:)
Amiket írtál engem is zavar mind...
sőt az is zavar , h vannak parasztok akik ide tévednek..és nem nyilvánosan okoskodnak..
mondjuk lehetnem egy olyan h pl, 5 szavazat után kizárnak vkit a válaszadásból.. valameddig, vagy vmi hasonló..
A trágár élcelődőket szerintem el lehetne intézni egy "jelentem a hozzászólót" opcióval. Az operátor leellenőrizné az adott hozzászólást hogy tényleg jogos-e a feljelentés majd írna egy levelet neki hogy 1. a hozzászólását törölték 2. ha még1x előfordul hogy valaki jogosan feljelenti törlik a rendszerből. Tiszta ügy, és segítene.
Más: szerintem elég sokan használják az oldalt, jó a forgalom, lehetne egy kicsit szebbé varázsolni. Vagy csak áttekinthetőbbé a bal oldali menüt.
Megint más: ha nem is lehet lezárni a kéréseket (hiszen lehet 2 év múlva valakinek pont azok a válaszok lennének hasznosak), csak nekünk lehetőségünk legyen a saját listánkból törölni a kérdéseinket illetve az általunk megválaszolt kérdéseket az áttekinthetőség kedvéért. Ezt tényleg hiányolom.
Továbbá az ilyenek miatt nem lenne hülyeség tényleg kizárni bizonyos felhasználókat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__7..
Én egyedül azzal értek veled egyet, hogy lehessen pontozni a kérdezőt (bár ott is menne a lepontozás és sértődés, szóval meggondolnám).
Kérdést törölni hülyeség. Másnak lehet, hogy szüksége lesz rá.
A választ törölni nem lenne jó, mert egyszerűen nem. A módosítással is max. 5 perc határidőn belül értek egyet. Ennyi idő alatt lehet javítani a helyesírási hibákat, vagy odaírni, ha lemaradt egy mondat.
Az utolsó meg szerintem hülyeség.
Ja, és egyéni ötlet: szüntessük meg a pontozást. Felesleges vitákra ad okot.
az tényleg jó lenne, ha legalább a saját kérdéseim litából kilehetne törölni kérdést, de úgy hogy megmaradjon, csak az én listámban ne.
mert van néhány kérdés,amit nem szerétném, hogy valaki véletlenül meglásson..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!