Nem lenne király, ha lenne egy kis változtatás az üzenetek menüpontban? Hol lehet javaslatokat tenni ehhez?
Az esetek 99%-ában nem rendeltetésszerű az Üzenetek használata, így az egész funkció törlése ésszerűbb lenne.
Kérdésre válaszolva: ahhoz hogy válaszolni tudj, meg kell nyitnod és elolvasod az üzenetet, így mindig arra válaszolsz amelyiket utoljára megnézted és olvastad. Ha neked nem megy ez emlékezetből, akár az egérgörgővel kattints a válaszadás gombjára, így új lapon nyílik meg a válaszadás, és vissza tudsz kattintani az üzenetre az előző lapfülön.
Tudom mi a menete a dolgoknak, annál azért életképesebb vagyok xD, mindég így szoktam használni, ha túl hosszú az üzenet.
Én elég sokszor szoktam itt levelezgetni, szóval nem örülnék a funkció törlésének. Csak gondoltam kb 4 sorban meglehetne ezt oldani php-val, hogy kirakja az előző üzenetet és akkor nem kéne összevissza kattingatnom. :D
Köszi azért a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!